portrætpakken 1000x350

Portrætfoto

Portræt priser

Profilbillede

Erhversfotograf

Fotograf i Århus

Galleriet

PORTRÆT PRISER

Jeg er klar til at tage nogle super flotte portrætbilleder som kan glæde familie og venner. Jeg sørger også gerne for den perfekte indraming af billederne så de holder sig flotte i mange år frem.

GRUNDPAKKEN

Består af 1 opstilling inkl. 1 stk. digital fil, som du kan bruge som du vil. Max 3. person.

 

Kr. 799,-

PRIS EKSEMPEL 1

Består af 2 opstillinger inkl. 2 stk. digitale filer, 4 person i opstillingerne.

 

Kr. 1.398,-

PRIS EKSEMPEL 2

1 opstilling med 3 pers. inkl. 1 stk. digital fil, samt fremkaldelse af 2 stk. 18x24, 1 stk. 30x40 cm, montering og sorte rammer.

Kr. 1.479,-

Jeg har skåret portrætpakken helt ind til benet, så du / I selv kan sammesætte den som i ønsker, til en rigtig fornuftig pris.

 

GRUNDPAKKEN
Grundpakken er en komplet pakke, som gælder for en opstilling med max 3 personer. Det flotte resultatet vil du / I få leveret som en digital fil, som du / I har til fri afbenyttelse. D.v.s at den f.eks. frit kan benyttes til brug til fremkaldelse af papirbilleder, og bruges på de sociale medier.

TILKØB
Man kan selv bygge oven på grundpakken som man ønsker det. Vil man gerne være flere personer på billedet end de max 3 personer, kan man tilkøbe dette (Max op til 7 personer pr. opstilling).

Vil man gerne have flere opstillinger, f.eks. hvis man gerne både vil have et samlet familie portræt og et billede af hver af børnene, koster det et tillæg pr. opstilling man ønsker udover den ene opstilling i grundpakken.

Billedet for hver opstilling udvælges fra kameraet på stedet. Ønsker man et kontakt ark, så man kan lave udvælgelsen derhjemme, kan man tilkøbe dette.

DEN DIGITALE FIL
Jens leverer den digitale fil redigeret efter grundlæggende principper. Billedfilen vil passe til fremkaldelse op til 40x60cm i en fin kvalitet.

Som udgangspunkt leveres den færdige fil på mail eller CD.

Ønsker man også det digitale billede i flere størrelser, f.eks. til brug på de sociale medier, koster det 50,- pr. størrelse.

PRISER

GRUNDPAKKEN

1 opstilling inkl. 1 stk. digital fil.

(Max 3 personer i grundpakken).

799,-

Tillægspris pr. ekstra person

100,-

FLERE OPSTILLINGER

Pris pr. ekstra opstilling,
inkl. 1 stk. digital fil.

(Max 3 personer pr. ekstra opstilling).

399,-

Tillægspris pr. ekstra person

100,-

Kontakt ark

99,-

Se prislisten

Atelier Mimosa Foto
rammer 345x250 grey

Indramning

Hos Mimosa giver vi gerne dine billeder det sidste finish, med en håndværksmæssig korrekt indramning. Vi har rammer i alle størrelser og tykkelser, og indrammer gerne dit billed for dig. Kom ind i ­butikken og hør nærmere.

montering 345x250 grey

Montering

Kender du det, at du sætter dit billed i en flot ramme, hvorefter billedet efter kort tid begynder at bøje i rammen. For at undgå at dine flotte billeder falder sammen i rammen, anbefaler vi, at du får dine billeder monteret på 3mm syrerfrit karton. Så holder billederne sig flottere i mange år. Kontakt os for mere info.