Juleportrætpakke - Portrætfotografering

Juleportrætpakken

Profilbillede

Erhversfotograf

Fotograf i Århus

Galleriet

JULEPORTRÆTPAKKEN 2020

Jeg er klar til at tage nogle super flotte portrætbilleder som kan glæde familie og venner. Jeg sørger også gerne for den perfekte indraming af billederne så de holder sig flotte i mange år frem.

Jeg fotograferer helt frem t.o.m. d. 21. dec. 2020.

RING OG BESTIL TID ALLEREDE I DAG!

86 12 04 11

Jeg er nu klar med årets juleportrætpakke tilbud, hvor der kan være julegaver nok til hele familien. Så slipper du / i for julegaveræset, og får gaver som holder i mange år frem, til en rigtig god pris.

 

JULEPORTRÆTPAKKEN
Juleportrætpakken er en komplet pakke, som gælder for en opstilling med max 3 personer. Det flotte resultatet vil du / I få leveret som 2 stk. 13x18cm og 1 stk. 18x24cm billeder plus en digital fil*, som passer til Facebook.

TILKØB
Vil man gerne være flere personer på billedet end de max 3 personer, kan man tilkøbe dette (Max op til 7 personer pr. opstilling. Pris pr. ekstra person 100,-).

Billedet for hver opstilling udvælges fra kameraet på stedet.

*DEN DIGITALE FIL
Jens leverer den digitale fil redigeret efter grundlæggende principper. Billedfilen vil være 1200x628px, som passer til Facebook. Filen udleveres på mail.

PRISER

JULEPAKKEN dec.

1 opstilling

(Max 3 personer i grundpakken).

 

2 stk. 13x18cm
1 stk. 18x24cm
1 stk. digital fil*,

599,-

 

 

 

 

Tillægspris pr. ekstra person

100,-

INDRAMNINGS TILBUD
Fuldend julegaven med det samme, og få billederne indrammet i samme omgang. Vi monterer samtidig billederne på syrerfrit karton, så de sidder perfekt i rammen i mange år. Vælg mellem alu eller sort træliste.

Kun 599,-

Se prislisten

Atelier Mimosa Foto
rammer 345x250 grey

Indramning

Hos Mimosa giver vi gerne dine billeder det sidste finish, med en håndværksmæssig korrekt indramning. Vi har rammer i alle størrelser og tykkelser, og indrammer gerne dit billed for dig. Kom ind i ­butikken og hør nærmere.

montering 345x250 grey

Montering

Kender du det, at du sætter dit billed i en flot ramme, hvorefter billedet efter kort tid begynder at bøje i rammen. For at undgå at dine flotte billeder falder sammen i rammen, anbefaler vi, at du får dine billeder monteret på 3mm syrerfrit karton. Så holder billederne sig flottere i mange år. Kontakt os for mere info.

Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a