• Digifoto - $heading

    Fujifilm X-T20

SPEJLLØST KAMERA

Efterfølgeren til den roste X-T10, og kameraet til fotoentusiasten der vil have maksimal ydelse og kvalitet for pengene. Opdateret billedsensor med 24 megapixel, hurtigere og mere avanceret autofokussystem og mulighed for video i 4K kvalitet er bare nogle af de mange forbedringer som X-T20 tilbyder. Alt pakket i et kompakt, klassisk designet kamerahus med tydelige og letbetjente knapper & funktioner.

Tryk for størrer billede


Pris inkl. XC 15-45mm F3.5-5.6

5.999,00Pris inkl. 18-55mm 2.8-4

7.499,00


Billedsensor fra flagskibet
Ved at benytte samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor og særdeles kraftfulde processor (X-Processor pro) der er i flagskibet X-T2 er den nye FUJIFILMX-T20 blevet en billedmaskine af rang.

 

Billedsensoren er allerede citeret for sin evne til at opfange detaljer med super skarphed samt det lave støjforhold i billederne. Kameraets ISO følsomhed bevæger sig mellem ISO200 og 12 800 men kan via menuen øges helt op til ISO 51 200, hvis man har behov for at fotografere i virkelig udfordrende lysforhold. Samtidig leverer X-T20 som sin storebror billeder med FUJIFILMs berømte farvegengivelse – levende, virkelighedstro grønne farver og nuancerede men samtidig neutrale hudtone gengivelse. Et resultat af billedsensorens unikke farvefilter og vores årelange erfaring med filmfremfremstilling.

 

Med sin nye billedsensor og processor kan FUJIFILM X-T20 ovenikøbet tilbyde videointeresserede brugere en ny og attraktiv finesse; muligheden for at filme i 4K (3840x2160 pixel, 29,97p) med en bitrate op til 100Mbps. Videofunktionen kan nu aktiveres via funktionshjulet, noget der gør det enklere og hurtigere at aktivere end førhen. Oveni det er der 2,5mm indgang til ekstern mikrofon og HDMI-stik til at overføre u komprimeret videosignal direkte for at opnå bedst mulige kvalitet.

 

Til dig der søger det der ekstra
Med en top og bundplade i magnesiumlegering, klassiks elegant design, let betjente knapper og hjul, drejet i aluminium, til indstilling af lukketid, eksponeringskompensation er FUJIFILM X-T20 et kamera til fotografen der søger noget ekstra. Den højtopløste elektroniske søger (2 360 00 pixel) giver et skarpt og tydeligt billede af dit motiv, og med en forsinkelse på kun 0,005 sekunder og minimal ”blackout” tid mellem billederne ved seriebilleder. Kameraet tilt og vipbare 3 tommer skærm er nu en touchskærm og har fået endnu højere opløsning (1 040 000 pixel) modsat sin forgænger. Og selvom X-T20 med sine klassiske drejehjul opmuntrer til manuel eksponering er den fuldautomatiske funktion (SR Auto) lige ved hånden, der lynhurtigt styrer lukketid, blænde etc. når tingene skal gå stærkt eller når man låner sit kamera til en ven eller familiemedlem med mindre fotoerfaring. Den indbyggede, intelligente flash kan også være nyttig i mange situationer, bland andet ved portrætter taget i modlys.

 

Klarer motiver i høj fart
Til trods for sit retro inspirerede ydre har X-T20 power nok til at klare motiver i høj fart.
Kameraet skyder i en hastighed af 8 billeder/s ved seriebilledtagning med mekanisk lukker. Men her findes også yderligere en mulighed for at slå om på elektronisk lukker der derved øger hastigheden til hele 14 billeder/s. Den elektroniske lukker klarer end og en korteste lukketid på ekstrem 1/32 000 sekund.

 

Antallet af fokuspunkter er øget betydelig og består nu af 91 punkter hvor af de 49 centrerede er af typen face detekterende og er specielt egnede til hurtigt at finde fokus selv ved bevægelige motiver. Man kan til og med øge antallet af fokus punkter til hele 325 fokuspunkter hvis man har behov for ekstra nøjagtig fokusstyring.

 

Med den nye processor kan X-T20 nu levere en autofokus der er endnu hurtigere end før, både ved stillestående og bevægelige motiver. Og for yderligere at sikre at man rammer fokus og træfsikkerheden har FUJIFILM X-T20 fået fem specielle fokusprogrammer til forskellige typer situationer ved motiver der er i bevægelse, en feature arvet direkte fra sin store bror X-T2.

 

En kamera at udvikle sig sammen med
Mange fotografer har smidt sin kærlighed til de unikke filmsimuleringer der er i FUJIFILMs kameraer. I X-T20 er det heller ingen undtagelse at der er hele 15 sådanne filmsimuleringer, bland andet den farvestærke Velvia til naturbilleder og den nye Acros der leverer sort hvid billeder med bløde toner i overgangene, med fine teksturer og dyb sort. Ni af indstillingerne kan tillige vælges ved optagelse af video og derved give videoen samme farve grading som sine stillbilleder direkte i kameraet. Rigtig kræsne fotografer kan glæde sig over at X-T20 og benytter FUJFILMs specielle billedbehandlings teknik LMO – Lens Modulation Optimizer. Funktionen kender ethvert objektivs specielle egenskaber og korrigerer automatisk optiske svagheder som diffraktioner for at give den absolut maksimale skarphed i billedet på alle blændetrin.

 

På nuværende tidspunkt findes der 24 FUJINON objektiver i X-systemet. Udbuddet omfatter alt fra ultravidvinkel til supertele, 2 telekonvertere der øger rækkevidden yderligere og mange objektiver i faste brændvidder og i højeste kvalitet. Et eksempel er det det nye portræt –teleobjektiv XF50mm F2 R WR. Læg dertil 4 stk. flash eller mellemringe til nærbilleder, så der findes massere af gode muligheder for at være kreativ, vokse og udvikle sig fotografisk med FUJIFILM X-T20.

 

Gode billeder fortjener et publikum
Gode billeder fortjener absolut et publikum. Så med den indbyggede Wi-Fi funktion samt appen FUJIFILM Camera Remote er det enkelt at koble sit kamera op til en smartphone, eller tablet og via dem publicere sine billeder på sociale medier. Appen findes til både iOS og Android og kan som tillæg også fjernbetjene kameraet eller kobles direkte til en FUJIFILM Instax Share printer.

Tekniske specifikationer X-T20


Opløsning i effektive pixels

24.3 megapixel APS-C X-Trans CMOS III sensor uden optisk lavpassfilter


Billedfil format

RAW (.RAF) JPEG (EXIF 2.3) RAW + JPEG


Auto focus

Autofokus med 91 punkter, de 49 centerbaserede er fasedetekterende. Ekspanderbart op til 325 AF-punkter for endnu større nøjagtighed.


Focus mode

Hurtigere og følsommere autofokus, motivfølgende AF med fem specialtilpassede programmer.


ISO instillinger

ISO 200 til 12.800, kan øges helt op til ISO 51.200


Video

4K (3840x2160 pixler, 29,97p/25p/24p) med bitrate op til 100 Mbps

Full-HD (1920x1080 pixler, max 59,94p) med bitrate 36 Mbps.


Søger

Elektronisk søger med 2.360.000 pixel opløsning, 0,64x forstørrelse og gel fri billede og minimal black out tider ved seriebilleder.


LCD skærm

Touch display med tilt & vipbar 3" skærm med hele 1.040.000 pixel opløsning.


Flash

Indbygget flash med intelligent fuldautomatik.


Wi-fi

Wi-Fi til trådløs billedoverførsel og mulighed for fjernbetjening af kameraet via appen FUJIFILM Camera Remote.


Interface

USB 2.0 (Hi Speed), Mini HDMI


Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a