• Digifoto - $heading

AGFAPHOTO 35mm genanvendeligt analog kamera

Dette kamera henvender sig til dig, der gerne vil eksperimenterer med 35 mm analog film og som leder efter et kamera, der er 'uden dikkedarer' simpelt. Det er et skridt op fra engangskameraer, og da det kan genanvendes, skaber det ikke unødvendigt ekstra affald.

Uredigeret scan af negativerne fra kameraet - Tryk for størrer billede


Pris inkl. 1 stk. film og batteri

349,00


Der er mange gode grunde til, at nogle elsker det autentiske udseende og følelsen fra fotografier taget på analog film; der er også disciplinen med kun 24 eller 36 eksponeringer at arbejde med, og spændingen ved at vente på, at ens billeder bliver fremkaldt, så man kan se resultatet af sit arbejde.

 

Så vil man gerne sætte tempoet lidt ned og fordybe sig i tenikken i at tage et godt billede, og ikke bare skyde uhæmmet løs, og komme hjem med 400 billeder i mindre eller bedre kvalitet (i kompositionen), som herefter skal sorteres, så er analog "the way to go". Som bonus får man farverne og teksturen fra de gamle fotografier fra 60'erne og op i 90'erne.


Kameraet er fantastisk nemt at bruge. Glem alt om lukkerhastigheder, blænde og lysmålere - bare sæt en filmrulle i kameraet, tryk på udløserknappen, og træk herefter filmen frem med hjulet.

Kameraet har et fast 31mm objektiv med en fast blænde på f9 og en fast lukkertid på (1/120 sek.), perfekt til optagelser i dagslys, og så har det en indbygget blitz med en genopladningstid på 15 sekunder mellem hvert skud, til optagelser indenfor og om natten.

Du vælger selv hvilken film du vil sætte i kameraet for at opnå de forskellige look, som disse forskellige analog film giver dog, og vi har masser af film at vælge imellem i butikken. Vi hjælper dig også meget gerne med at vælge den rigtige film ud fra dine ønsker og behov. Kameraet har et manuelt film fremføringshjul til at trække filmen frem med og gør klar til næste skud og til når filmrullen skal spoles tilbage, når alle billederne på filmen er taget.

Kameraet er ekstremt let og kompakt og vejer kun 122 gram og er 119 mm (B) x 67 (H) mm x 44 mm. Så det er nemt at have med på turer og til fester.

Fremkaldelse af engangskamera

Fremkaldelse af engangskamera

Hos Mimosa Foto fremkalder vi også dine engangskameraer. Du kan også sende dem til os med posten. Tryk på linket og se hvordan du gør.

Tips til sort hvid konvertering
Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a