• Digifoto - $heading

SPEJLLØST KAMERA

FUJIFILM X-S10 med den helt nyudviklet billedestabilisering (IBIS) på 6 stop og samme sensor og processor som X-T4, tilbyder kameraet høj ydeevne i et lille og let kamerahus. Et perfekt værktøj til den kreative fotograf på alle niveauer.

Tryk for størrer billede


Pris hus

7.999,00Pris inkl. XF16-80mm

11.999,00


Billedekvalitet i topklasse
FUJIFILM X-S10 har den samme baggrundsbelyste billedsensor, X-Trans CMOS 4 (26,1 megapixels), som X-T4, med bl.a. fasedetekterende AF-pixels over hele sensoroverfladen og den kraftfulde X-processor 4. Fujifilms populære filmsimuleringer som f.eks. PROVIA, Velvia, Classic Chrome, ACROS og Classic Neg findes naturligvis også i den nye FUJIFILM X-S10. Filmsimuleringerne er baseret på Fujifilms 85-årige arv og erfaring fra udviklingen af fotografisk film. X-S10 er søskende til X-T4 og får den nyudviklede filmsimulering ‘ETERNA Bleach Bypass’, som benyttes i mange berømte film og stammer fra en metode, hvor man springer blegeprocessen over i filmudviklingen for at skabe billeder med hårdere kontrast og smukt dæmpede farver. Kameraet har flere funktioner der giver fotografen mulighed for at sætte sit eget look direkte ud af kameraet. Funktioner såsom lysstyrkeindstilling der supplerer den eksisterende skygge, højlys, farve og skarphed for at gøre dele af billedet lysere eller fremhæve enkeltdele. Derudover er der mulighed for at vælge hvor kornet billedet ønskes, og med billedeeffekten Color Chrome Blue skabes ekstra dybde og naturlig mætning i billedets blå toner.


Funktionshjulet til valg af eksponeringsprogrammer er nu øverst på kameraet. Der er eksponeringstilstande for Auto og SP (Scene Position), hvor kameraet automatisk anvender de forskellige billedejusteringer afhængigt af hvilket motivet og farver, som er fremtrædende i billedet, for at gøre dem så tiltalende som muligt.

Stabilitet
FUJIFILM X-S10 er designet med et dybt og behageligt greb, og hele konstruktionen er lavet af magnesium, og på trods af dette har kameraet en vægt på kun 450 gram og har også indbygget sensorstabilisering på 6 stop. Takket være gyrosensorer og raffineret affjedringskonstruktion, som er blevet videreudviklet fra X-T4, er den nye enhed blevet ca. 30% mindre og lettere. Den indbyggede billedestabilisering (IBIS) kan kombineres med den elektroniske billedestabiliseringsfunktion (DIS) og "IS Boost" for ekstra stabilitet til specielle motiver og situationer i video.


Til alle øjeblikke
Kameraet er i stand til at autofokusere i ekstremt mørke omgivelser helt ned til -7,0 EV med muligheden for at tracke både øjne og ansigt, hvilket ikke kun er brugbart til stillbilleder, men også til video. X-S10 har imponerende videoydelse såsom 4K/30P 4:2:0 8-bit, hvor sensoren læser i 6K (6240x3510) og nedskalerer til 4K, hvilket giver et højt detaljeringsniveau og lav støj. Med en ekstern recorder er det muligt at optage 4K/30P med 4:2:2 10bit over HDMI. Full HD-højhastighedsvideo kan optages med op til 240 frames/s. De samme muligheder for at justere filmsimulering, skygger, højlys og farver på stillbilleder er også tilgængelige til video. Hvis du optager i F-log, er det muligt at aktivere et preview svarende til det farverum, der er specificeret i BT.709 for at forenkle indstillingen af eksponering.


Skærmen kan vinkles i alle retninger, selv med en mikrofon tilsluttet kameraet via (3,5 mm stik) mikrofonindgangen, da den er placeret over skærmens rotationspunkt. En dedikeret knap til at starte optagelse af video er placeret øverst på kameraet, der gør det lettere end nogensinde at fange øjeblikket.

Tekniske specifikationer X-S10


Opløsning i effektive pixels

Bagbelyst 26.1 megapixel APS-C X-Trans CMOS 4 sensor uden optisk moire filter


Billedstabilisering

Fem-akset billedestabilisering (IBIS) med op til 6 stops kompensation.


Auto fokus

Autofokus med 2,16 millioner fasedetekterende pixels som dækker hele sensoren.


Valgbare AF-punkter: 117. Kan udvides op til 425 AF-punkter for endnu højere nøjagtighed.


ISO instillinger

Sensor lysfølsomhed fra ISO 160 til 12.800, kan udvides til ISO 51.200


Søger

Elektronisk søger med 2.360.000 pixels opløsning og stabilt billede med minimal "blackout" ved kontinuerlig optagelse.


LCD skærm

3-tommers touch LCD-skærm, kan vinkles og roteres, med 1.040.000 punkters opløsning.


Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a