• Digifoto - $heading

    Fujifilm X-T200

SPEJLLØST KAMERA

FUJIFILM X-T200 er kameraet til den kreative fotograf på alle niveauer. Med helt ny højtopløst elektronisk søger, forbedret øje og ansigts-autofokus, hurtig seriebilledtagning  (8 billeder i sek.), videooptagelse i 4K og Full-HD højhastighedsvideo helt op til 120 billeder i sek. (slow motion) er det lettere end nogensinde end nogensinde at fange de perfekte billeder og øjeblikke

Tryk for størrer billede


Pris inkl. XC15-45mmF3.5-5.6

Før 6499,00

5.999,00


Suveræn billekvalitet uanset situationen
Med en helt nyudviklet CMOS sensor i APS-C format på hele 24,2 megapixel og en kraftigere processor er kameraet 3,5 gange hurtigere end sin forgænger X-T100. Sensoren er designet med kobberledere og giver hurtigere udlæsning af sensoren og reducerer bla forekomsten af ”rolling shutter”. Det giver højere billedkvalitet ved videooptagelse og fotografering når man benytter den lydløse elektroniske lukker. X-T200 har flere face detekterende autofokus-pixels end sin forgænger og løfter performance niveauet på en lang række områder som bedre at kunne følge motiver i bevægelse, om det er at fokusere på enkelt personer eller en gruppe af mennesker i bevægelse, for ikke at nævne den fantastisk feature ansigts & øjengenkendelse der sikkert og præcist følger og låse fokus på en persons ansigt eller øjne selvom de bevæger sig. Alle disse features fungere selvfølgelig også når du f.eks. vælger at drejer LCD skærm og vende kameraet rundt mod dig selv for f.eks. at tage en selfie.

Med et utal af intelligente funktioner som det at fokusere og følge sit motiv via LCD skærmens touchfunktioner, eller tage 8 billeder i sekundet gør det bare meget lettere at fange og forevige de bedste øjeblikke i ens liv. Fujifilms anerkendte billedkvalitet bygger på 85 års erfaringer med udvikling af fotografisk film. Og disse erfaringer og kvaliteter gengives i alle vores kameraer, også i det nye X-T200, ved at gengive altid perfekte og varme hudtoner, klar blå himmel eller alle de smukke grønne nuancer i naturen. X-T200 har autofunktionen SR+ der genkender op til hele 59 forskellige scenarier og automatisk indstiller alle funktioner ud fra scenariet, situationen, lysforhold og motiver. Ud over dette tilbyder X-T200 også hele elleve variationer af FUJIFILM unikke filmsimuleringer og 20 varianter af avancerede filtre der giver dig, som fotograf, et unikt antal muligheder for selv at skabe og sætte sit helt eget præg og kunstneriske udtryk på sine billeder. Listen af unikke funktioner stopper ikke her, så i X-T200 får man også smartfunktioner som HDR-stilbillede, HDR-video, 4K-multifunktionsindstilling, panoramafunktion, time lapsevideo og højhastighedsvideo (slowmotion)
    
Rendyrket design og betjening
Med en vægt på kun 370g er X-T200 ca. 80g lettere end sin forgænger og er den en perfekte ledsager hver dag, overalt og i alle situationer. FUJIFILM X-T200 er, som nutidens smartphones, udstyret med en stor 3.5” touchskærm i wide screen-format, og kan vinkles i et utal af retninger alt efter situationen. Mange af kameraets funktioner betjenes intuitivt direkte via den store touchskærm, som baggrundssløring (Bokeh), filmsimuleringer, hvor lyst eller mørkt billedet skal være, samt billedeudsnit som f.eks. 1:1 der er et perfekt format til sociale medier, eller 16:9 for at give en cinematisk effekt. Vil du gerne dele dine favorit videoklip med andre kan du klippe dine favoritsekvenser ud og enkelt dele dem via strømbesparende bluetooth-teknik og WI-FI direkte til f.eks. en smartphone/tablet.

Bygget til kreativ video
Skal du bruge lækre og blød håndholdte 4K/30fps video sekvenser, eller højhastighedsvideo (slowmotion) i Full-HD 120 billeder/sek. så hjælper den indbyggede gyrosensor dig perfekt på vej til et lækkert resultat. Når funktionen er aktiveret minimeres de vibrationer og rystelserne man typisk får ved håndholdte videooptagelser. I kontrastfulde situationer er det nu endnu lettere at fange en mere realistisk gengivelse ved hjælp af den indbyggede HDR-video funktion. Det løfter de mørke partier samtidigt med at det bibeholder de lyse områder i videoen på et naturligt sæt. X-T200 sælges i kit med det kompakte elektroniske zoomobjektiv XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ men er selvfølgelig kompatibel med samtlige objektiver der har X-fatning.

Tekniske specifikationer X-T200


Opløsning i effektive pixels

24.2 megapixel APS-C CMOS uden optisk antialias filter


Billedfil format

JPEG (Exif Ver 2.3)*2 / RAW (RAF format) / RAW+JPEG (Design rule for Camera File system compliant / DPOF-compatible)


Auto focus

Kombinerer fasedetektion med kontrast autofokus med 425 valgbare fokuspunkter (enkelt punkt)


Lagring

SD Card (-2GB) / SDHC Card (-32GB) / SDXC Card (-256GB) UHS-I


ISO instillinger

ISO område 200 til 12 800, kan udvides helt op til ISO 51 200


Video

Videooptagelse i 4K 3840 x 2160 30P eller Full-HD (1920x1080 pixels, max 120fps)


Højhastighedsvideo (slowmotion): 1920x1080 pixel 2x/4x/5x


Søger

Elektronisk søger med 2 360 000 punkters opløsning og 0,62x forstørrelsesgrad


LCD skærm

Vinklingsbar ”selfie-skærm”, 3.5”-touchskærm med 2 760 000-punkters opløsning


Flash

Indbygget flash med intelligent fuldautomatik (Super Intelligent Flash)


Wi-fi

Wi-Fi til trådløs billedoverføring og Bluetooth for konstant, strømbesparende opkobling til smartphone/tablet. Fjernbetjening af kameraet via appen FUJIFILM Camera Remote.


Interface

Digital interface: USB Type C (USB 3.1 Gen1)


HDMI output: HDMI Micro connector(Type D)


Microphone/remote release connector: ⌀3.5 mm 3-pole mini jack


Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a