• Digifoto - $heading

    Fujifilm X100V

KOMPAKT KAMERA

Fujifilms ikoniske X100-serie af premium kompaktkameraer i rangefinder-stil har siden introduktionen i 2011 været værdsat af kræsne fotografer som vil have et mere kompakt alternativ til systemkameraer - uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Den nye FUJIFILM X100V er den femte generation i serien og forbedringerne samt opdateringerne er flere end nogensinde. Den nye X100V er et let og sofistikeret kamera som passer lige godt til fotojobs og hverdagsbilleder, med en utrolig billedkvalitet og det er kompakt nok til altid at have med dig, så du aldrig misser et øjeblik.

Tryk for størrer billede


Pris 

11.695,00


Nyt design og raffineret håndtering
FUJIFILM X100V har et nyt design med en mere lige profil sammenlignet med tidligere modeller, og en ny top- og bundplade fræset i aluminium behandlet med en speciel belægning (alumit) for en glat finish. Sammen med adapterringen AR-X100 og et beskyttelsesfilter (PRF-49) bliver X100-serien for første gang vejrforseglet, hvilket har været efterspurgt i lang tid. Der er også foretaget forbedringer af kameraets greb, og ISO-indstillingshjulet har en ny låsefunktion hvor hjulet forbliver i åben position for at kunne ændre ISO-værdien hurtigere. Kameraets LCD-skærm er nu en touch-screen og kan vinkles, uden at gå på kompromis med kameraets design og størrelse.

​Avanceret hybridsøger til alle typer af situationer
Præcist som med tidligere modeller i X100-serien kan man skifte mellem den optiske søger, som giver et konstant billede af motivet uden tidsforsinkelse, og den elektroniske søger, der giver bedre kontrol over eksponering og farver under optagelse. Som før tilbyder den optiske søger en frame til korrektion af parallax, og den dækker nu 95% af det endelige billede (92% på X100F). Kameraets nyudviklede hybrid-søger bruger et højtopløsnings-OLED-panel (3.690.000 pixels), med lysstyrke og kontrast for at vise høj detaljeringsgrad i både mørke og lyse dele af billedet. Med funktionen "elektronisk målsøger", hvor et lille vindue vises i nederste hjørne af den optiske søger, er det som tidligere muligt at kontrollere f.eks. eksponering, farve og fokus. I X100V er det også muligt at se det sidst optagne billede på optagelsestidspunktet.

Nyt objektiv tilgodeser kraften i X-Trans CMOS 4
Objektivet i X100V har en helt ny konstruktion inkl. to sfæriske elementer som giver en markant forbedring sammenlignet med tidligere, med højere opløsning og mindre forvrængning. Brændvidden er stadig 23mm (modsvarer 35mm) med en maksimal blænde på f/2 og et indbygget ND-filter (4 stop) samt en central lukker. Det nye objektiv er kompatibelt med eksisterende tilbehør såsom adapterring, modlysblænde, vidvinkel- og telekonverter.

X100V har præcist som de allerede lancerede X-T3, X-T30 og X-Pro3 den helt nyudviklede baggrundsbelyste billedsensor X-Trans CMOS 4 (26,1 megapixel) med bl.a. fasedetekterende autofocus-pixels over hele sensoren samt den 3 gange hurtigere processor X-Processor 4. Takket være denne kombination og forbedret firmware fungerer kameraets fasedetekterende autofocus under ekstremt mørke forhold, helt ned til -5EV. En ny funktion til at begrænse AF-intervallet er tilføjet, hvor du kan vælge mellem to forudindstillede afstande eller bruge fokusringen til at justere til et valgfrit fokusområde. Kameraets multi-eksponeringstilstand fungerer nu i op til ni billeder, der kan kombineres på flere forskellige måder med indstillingerne: tilføj, gennemsnit, lys eller mørk.

Fujifilms populære filmsimuleringer som PROVIA, Velvia, ASTIA, Classic Chrome og ACROS findes naturligvis i den nye FUJIFILM 100V. Filmsimuleringerne er baseret på Fujifilms 85-årige arv og erfaring fra udviklingen af fotografisk film. X100V bliver det andet kamera i X-serien med den nyudviklede filmsimulering CLASSIC Neg, der simulerer et traditionel farve negativ, hvor farverne justeres med stor præcision for hvert lysniveau. Dette skaber billeder med kontrast-farveovergange for et unikt udtryk og mere dybde i billederne. En anden ny funktion er indstillingen for lysstyrke, der supplerer de eksisterende billedeindstillinger, skygger, højlys og skarphed, for at lysne eller fremhæve dele af billedet uden at ændre farver og helheden. Derudover har indstillingen der kontrollerer korn i billedet fået større præcision, og billedeeffekten Color Chrome Blue skaber ekstra dybde og naturlig mætning i billedets blå toner.

Mere end bare et stillbilledekamera
X100V kan optage video i 4K/30p eller højhastighedsvideo i Full-HD op til 120 billeder i sekundet, og med en extern optageenhed tilsluttet via HDMI kan der optages i 4:2:2 10bit. ETERNA-filmsimuleringen, der hurtigt er blevet populær blandt videofotografer siden dens introduktion, er også tilgængelig i X-100V. Filmsimuleringen er baseret på den analoge film ETERNA, der længe har været populær inden for filmfotografering. FUJIFILM X100V gør det nu muligt at tilslutte hovedtelefoner via kameraets USB-stik (via adapter) til at monitorere lyd under optagelse. Zebra-mønster til kontrol af højlys samt videooptagelse med F-log farveprofil er også tilgængelige i den nye FUJIFILM X100V.

Tekniske specifikationer X100V


Sensor

Baggrundsbelyst 26,1 megapixel APS-C X-Trans CMOS 4 sensor uden optisk lowpass-filter


Auto focus

Autofokus med 2,16 millioner fasedetekterende pixels som dækker hele billedfladen.


ISO instillinger

Lysfølsomhed fra ISO 160 til 12.800, kan udvides op til ISO 51.200 og ned til ISO 80


Video

Videooptagelse i DCI eller UHD 4K / 30P 4:2:0 8bit internt till SD-kort.


Full-HD highspeed video op til 120p.


Indstilling af dynamisk rækkevidde i videotilstand - DR100% til DR400% (400% svarer til ca. 12 stop).


Søger

Hybridsøger - optisk søger med overliggende digital information kombineret med en 3.690.000-punkts elektronisk søger.


Skærm

3-tommer LCD touchskærm, som kan vippes. 1.620.000 punkters opløsning.


Billedlagring

SD Card (-2GB) / SDHC Card (-32GB) / SDXC Card (-256GB) UHS-I.


Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a