• Digifoto - $heading

    Fujifilm X-T3

SPEJLLØST KAMERA

Med FUJIFILM X-T3 tages X-serien nu til et endnu højere niveau, og det kan lades sig gøre med introduktionen af den helt nyudviklet bagbelyst billedsensor X-Trans CMOS 4, og den 3 gange hurtigere X-processor 4. Bedre billedkvalitet, hurtigere end nogensinde før, mere præcis i autofokus og endnu bedre tracking - alt dette for at kunne imødekomme de høje krav der stilles af de professionelle fotografer inden for både stillbilleder og video, og så er det alt sammen praktisk nok blevet samlet i et og samme kamera.

Tryk for størrer billede


Pris hus u/lader

8.999,00Pris inkl. XF18-55mm f2.8-4

12.499,00


X-Trans CMOS 4 & X-Processor 4
Den nyudviklede billedsensor X-Trans CMOS 4 har fået højere opløsning end de tidligere generationer X-kameraer, og er nu på hele 26,1 megapixels, og bliver det første kamera i X-serien med baggrundsbelyst struktur, hvilket resulterer i endnu bedre billedkvalitet og performance under vanskelige lysforhold. X-Trans CMOS 4 benytter, fra vores tidligere generationer, vores unikke farvefilter for bedre at kunne kontrollere moire og farvestik uden, at bruge et moire filter. ISO'en starter nu på 160, hvilket bl.a. i praksis kan bruges når man fotograferer med stor blændeåbning i dagslys.

X-Trans CMOS 4 har, sammenlignet med FUJIFILM X-T2, fire gange så mange faseregistrerende pixels (2,16M), og dækker nu hele billedsensoren. Dette sammen med en forbedret algoritme og en 1,5 gange hurtigere bearbejdningshastighed gør kameraets autofokus hurtigere og mere effektiv, når man skal tracke bevægelige motiver og objekter, samtidigt med at det er bedre ved tracking under dårligere lysforhold (ned til -3 EV). Funktionerne til ansigts og eye detection er også forbedret markant, specielt ved portrætfotografering hvor motivet bevæger sig og ved brug af kontinuerlig autofokus. Ansigt – og eye detection AF kan også bruges i forbindelse med video optagelser.

Med X-Processor 4 er det nu også muligt at justere FUJIFILM elskede monokrome filmsimuleringer med en varmere eller koldere tone, og som om det ikke var nok, så får X-T3 nu også implementeret funktionen ”Color Chrome” for bedre at kunne gengive intensive og mættede farver med et dybere og mere nuanceret udtryk og look, en funktion der kun tidligere har været tilgængeligt i mellemformat kameraet FUJIFILM GFX 50S.

Højopløst søger og hurtigere burst mode.
X-T3 har en højopløst elektronisk søger på hele 3,69 megapixel, med en høj forstørrelses grad (0,75x), en forsinkelse på kun 0,005 sek. og en opdateringsfrekvens på 100 billeder/sek. Søgeren har også fået forbedret lysstyrke, sammenlignet med X-T2, og den tid det tager kameraet at skifte mellem visning på LCD panelet til visning i søgeren er forkortet fra 0,4 til 0,15sek. For at gøre det lettere at fokusere manuelt har vi nu også tilføjet featuren digital- mikroprisme, der gengiver følelsen af at fokusere med et analog spejlreflekskamera.

FUJIFILM X-T3 kan tage billeder i serier med op til 11 billeder/sek. med mekanisk lukker, og med den nye indstilling ”sportsmode” er det nu blevet endnu lettere at fange hurtige motiver. Med ”sportsmode” slået til vises en markering i søgeren/ eller på LCD skærmen der svarer til 16,6 megapixel og derved kan fotografen nu også se hvad der befinder sig uden for sin billedkomposition og på vej ind i billedet. ”Sportsmode” fungerer i lukkerindstillingen mekanisk og elektronisk første gardin lukker og giver forkortet blackout tid mellem hver enkelt billede.  

Når X-T3 er sat på elektronisk lukker kan kameraet tage op til 20 billeder/s. (30 bilder/s ved 1,25x crop, 16,6 megapixel) med kontinuerlig AF/AE-funktion uden blackout og forsinkelse. Det er også lykkedes at reducere rolling shutter-effekten med den nye hurtige sensor og processor. X-T3 har nu også en ny funktion ”Pre-shoot” – hvor kameraet begynder at buffer billeder så snart man trykker udløserknappen halvt ned, hvilket eliminerer risikoen for at man misser øjeblikket pga. den forsinkelse der normalt er inden man får trykket udløser knappen helt ned og taget sit billede.

Forbedret betjening og nyt batterigreb.
FUJIFILM X-T3 arver store dele af den unikke betjeningskomfort fra sin forgænger X-T2 med sine reelle og særdeles intuitive knapper, drejehjul til bl.a. at justere lukketiden, ISO, eksponeringskompensation, og joystick til at styre AF-punktet hurtigt og præcist.
Kameraet kommer i farverne sort og sølv, hvor sølvversionen har et mere klassisk udtryk end forgængerne i graphite silver (X-T1 og X-T2), og ligner derved resten af X-seriens sølvmodeller. Justeringen af dioptrien i søgeren kan nu låses, som på et klassisk ur, og forhindrer derved utilsigtet at blive skubbet ud af sin indstilling. LCD skærmen bag på kameraet har nu også et bedre kontrastniveau, en bedre betragtningsvinkel og forbedret touch skærm end før. Samtlige stik fra høretelefoner, HDMI og mikrofon kan nu tilsluttes direkte i kamerahusets venstre side, og man kan nu også fjerne beskyttelseslågen hvis kameraet f.eks. skal monteres i en rig eller cage. Fujifilm X-T3 har fået USB-C stik, der gør det muligt at koble en ekstern power bank til kameraet, hvilket giver kameraet forlænget drift tid imens man skyder både stillbilleder og video. Batterigreb (VG-XT3) med plads til 2 batterier kan monteres på kameraet, og dermed øges antallet af billeder man kan tage til 1100. Grebet fungeret ligeledes som en dobbeltlader, og leveres med en 220V adapter, der gør det muligt at oplade 2 batterier på to timer. Nu, mod tidligere, kan kameraet veksle mellem batterierne i grebet og kameraet uden at optagelsen afbrydes.

Videooptagelse i 4K 60P 10bit til SD-kort.
Det nye FUJIFILM X-T3 har imponerende videospecifikationer med mulighed for at optage i 4K/60P med 4:2:0 10bit internt på SD-kortet. Det er også muligt samtidigt at optage i 4K/60P med 4:2:2 10bit til en ekstern recorder enhed via HDMI. Kameraet understøtter nu 2 videoformater, dels H264 / MPEG-4 AVC som tidligere x-modeller, men understøtter nu også H.265 / HEVC der har en langt bedre kompression. Man kan nu også vælge mellem 2 forskellige komprimeringsmetoder, ALL-intra ( op til 4K/ 30P og Long GOP. Ved brugen af af ALL-intra indspilles video med en bitrate på 400Mbps. X-T3 indspiller nu video i 10 bits farvedybde hvilket gør en enorm forskel med 64 gange flere farveinformationer sammenlignet med 8 bit. Kombineret med DR400 (øget dynamisk omfang) giver det et dynamisk omfang på 12 step, med lækre bløde overgange i farvetonerne ved f.eks. landskabsskud. Filmsimuleringen ETERNA er hurtigt blevet populær blandt videografer siden den blev introduceret sammen med FUJIFILM X-H1 kameraet, og er selvfølgelig også integreret i det nye X-T3. Filmsimuleringen er baseret på den analoge film ETERNA der længe har været eftertragtet og populær inden for filmen. ETERNA skaber et cinematisk look med et stort tonespektrum i skyggerne samt lavere kontrast og farvemætning

Med nu dobbelt så hurtig udlæsning af data på X-Trans CMOS 4 sensoren, mindskes forekomsten af ”rolling shutter” under videooptagelser. Det er specielt synligt ved afspilning af video hvor der er motiver der bevæger sig hurtigt. Kameraet er også blevet langt bedre til at identificere og reducere støj (ca. 2 step) ved hjælp af ”4K interframe støjreduktion” hvor man benytter det sideliggende billeder til at reducere digital støj. For at imødekomme videografernes krav er base-ISO reduceret fra ISO 800 til 640 i F-Log mode og DR400.

I slutningen af 2018 bliver X-T3 også opdateret, via firmware, der supporterer optagelse i Hybrid Log Gamma (HLG) der følger den internationale standart ITU-BT.2100

Tekniske specifikationer X-T3


Opløsning i effektive pixels

Bagbelyst 26.1 megapixel APS-C X-Trans CMOS 4 sensor uden optisk moire filter


Auto fokus

2.16 millioner fasedetekterende pixels der dækker hele billedfladen.
117 valgbare AF-punkter: kan udvides op til 425 AF-punkter for mere præcis fokus


ISO instillinger

160 til 12.800, kan øges helt op til ISO 51.200


Video

4K UHD

Videooptagelse i DCI eller UHD 4K / 60P 4:2:0 10bit internt til SD-kort samt DCI eller UHD 4K / 60P 4:2:2 10bit til recorder-enhed via HDMI


Full-HD:

High speed video op til 120p i høj kvalitet, og med autofokus (200Mbp/s)  

 

Videoformat:

H.264 / MPEG-4 AVC og H.265 / HEVC

 

Videokomprimering:

ALL-intra (op til 4K 30P) og Long GOP

 

Videooptagelse op til 400Mbp/s med ALL-intra


Søger

Elektronisk søger med 3.690.000 punkters opløsning, 0,75x forstørrelse, og jævn billede med minimal "blackout" ved billeder taget i serier.


LCD skærm

3-tommer LCD-touch skærm med 1.040.000-punkters opløsning, vinklingsbar i tre retninger.


Wi-fi

Wi-Fi til trådløs billedoverføring og Bluetooth


Interface

HDMI-udgang til ukomprimeret videosignal

 

F-Log til video (optag til memorykort eller HDMI-udgang)

 

Mikrofonindgang (3.5 mm) og udtag til høretelefoner


Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a