• Digifoto - $heading

    Fujifilm X-T4

SPEJLLØST KAMERA

FUJIFILM X-T4 er spækket med nyheder og forbedringer der imødekommer de ønsker som entusiaster såvel som professionelle fotografer ønsker inden for både stillbilleder & video.

Indbygget fem-akslet billedestabilisering i huset samt et nyt og kraftigere batteri. X-T4 her den hurtigste autofokus performance nogensinde i X-T serien og nu også med en helt ny lukker der er hurtigere samt endnu mere ”lydløs” end tidligere.

Tryk for størrer billede


Pris hus

14.499,00Pris inkl. XF16-80mm

17.999,00


Mere power og hurtigere
FUJIFILM X-T4 er den første model i X-T-serien med indbygget billedestabilisering i kamerahuset. Den nye fem-akslede billedestabilisator kompenserer med helt op til 6,5 stop længere lukkertid på hele 18 ud af 29 FUJINON XF/XC-objektiver. Med en nyudviklet gyrosensor og forfinet ophængskonstruktion er den nye konstruktion hele 8 gange bedre i sin præcision sammenlignet med X–H1 og er nu desuden blevet ca. 30% mindre og 20% lettere. Stabilisering er en fantastisk hjælp til stillbillede fotografen der fotograferer under svage lysforhold der kræver længere lukkertider, som til videografen der bevæger sig rundt med kameraet under videooptagelser.

Kameraets nyudviklede lukker har en motor med et ekstremt høj vridningsmoment og kan skyde op til hele 15 billeder per sekund med en lukkerforsinkelse på kun 0,035 sekunder. Lukkerenhedens livscyklus og holdbarhed er til og med blevet forlænget (300.000 klik) og er hele 30% mere lydløs end det nuværende X-T3. Kameraet har fået en ny autofokusalgoritme, der i kombination med den ekstremt hurtige kalkuleringsformåen som billedsensorens fasedetekterende AF-pixels har, gør at X-T4 til dato er det bedste kamera i X-serien nogensinde til at følge og låse sig til motiver der bevæger sig med høj hastighed og X-T4 er dobbelt så træfsikker sammenlignet med det ellers hurtige X-T3. Forbedringerne i fokussystemet gør bla også at features som ansigts og øjegenkendelse/tracking er blevet endnu bedre og i helt ny standard.

Det nye batteri til X-T4, NP-W235 har 1,5 gange større kapacitet sammenlignet med et NP126S-batteri og giver kameraet ca. 500 billeder per opladning i normal indstilling, og ca. 600 billeder per opladning med den nye valgbare økonomifunktion i kameraet. I forbindelse med lanceringen af kameraet kommer der, som tilbehør, nu også en ny dobbelt-lader (BC-W235) der derved kan lade 2 stk. af nye batterier per gang hvis man ønsker dette. Det nye vertikalgreb VG-XT4 til X-T4 har plads til to batterier og øger kameraets batterikapacitet til hele 1700 billeder. Når et batteri er tomt skifter kameraet automatisk, sømløst og uden stop, over til næste batteri, selv når man er midt i at skyde seriebilleder eller optager video.

Ny filmsimulering og forbedret handling
FUJIFILM X-T4 benytter samme baggrundsbelyste billedsensor X-Trans CMOS 4 (26,1 MP) som X-T3 med bla. fasedetekterende AF-pixels over hele sensorfladen og kraftværket bag teknikken, X-processor 4. Fujifilms over 85 års erfaring med udvikling og produktion af fotografisk film afspejler sig i kameraets formåen til at reproducere og gengive helt naturlige varme hudtoner, klar blå himmel eller de mange grønne nuancer i naturen så man kan genskabe motiverne præcist som du husker dem.

X-T4 bliver det første kamera med den nye filmsimuleringen "ETERNA Bleach Bypass”. Effekten i ”bleach bypass” ses i mange kendte film og er en metode hvorpå man springer blegningsprocessen over ved fremkaldelsen af filmen for så at opnå billeder med hård kontrast og smukke dæmpede farver. Andre nye funktioner der kan nævnes er muligheden for bedre at kunne justere højlys og skygger med større præcision, eller skyde billeder i en ny raw-indstilling. Når X-T4 er indstillet i ”power-boost” mode får man nu tre nye muligheder for tilpasse og prioritere kameraets søger og LCD-skærm til enten at prioritere lysfølsomheden, opløsning eller bevægelse. Søgerrens eye cup har fået en ny løsemekanisme der forhindrer at den falder af og gør det samtidigt enklere at skifte til en anden type eye cup. Kameraets LCD-skærm kan nu vinkles i flere retninger end tidligere og har fået en højere opløsning på 1.620.000-punkter.

Professionelle videofunktioner
X-T4 har fået en dedikeret switch/kontakt hvor man hurtigt kan skifte mellem at skyde stillbilleder eller video, og separate menuer afhængig af hvad man har stillet kameraet til at skyde. Det vil sige at man hurtigt kan skifte mellem stillbilleder & video og bibeholde de indstillinger man har i sine menuer, endda også i hurtig menuen (Q-menu) ser man også nu menuen tilpasse sig til de indstillinger man har valgt til still eller video.

X-T4 står heller ikke tilbage for nogen når det kommer til video features og leverer imponerende video standarter med mulighed for at optage i 4K/60P med 4:2:0 10bit internet til SD-kort. Fujifilm X-T4 kan også samtidigt indspille 4K/60P med 4:2:2 10bit til en ekstern recorder via HDMI. Kameraet understøtter 2 videoformater, dels H.264/ MPEG-4 AVC som tidligere modeller i x-serien, og nu også H.265 / HEVC der har en mere effektiv komprimering. Det er også muligt at vælge mellem to forskellige komprimeringsalternativer, ALL-intra (op til 4K 30P) og Long GOP. Anvender man sig af ALL-intra indspilles videoen med en bit rate på 400Mbps.

Nyt i X-T4 bliver muligheden for at optage video i Full HD-højhastighedsvideo med op til 240 billeder/sek. i høj kvalitet (200 Mbp/s) og med autofokus. Den indbyggede stabilisering (IBIS) kan kombineres med nye funktioner som elektronisk billedstabilisering (DIS) og ”IS Boost” for at give ekstra stabilisering til bestemte motivtyper og situationer.

Andre nye funktioner er egenskaben at kunne optage video til 2 SD-kort samtidigt i samme format som backup og i F-Log er det muligt at aktivere en ”optageassistent” der modsvarer farveomfanget specificeret i BT.709 for at gøre det lettere at indstille eksponeringen under optagelsen. Kameraets mikrofonindgang (3.5mm tele) kan nu også skifte imellem at være til mikrofon eller som line hvis man vil benytte sig af lyden fra et PA-system.

Tekniske specifikationer X-T3


Opløsning i effektive pixels

Bagbelyst 26.1 megapixel APS-C X-Trans CMOS 4 sensor uden optisk moire filter


Billedstabilisering

Fem akset billedstabilisering (IBIS) med op til 6,5 stop kompensation.


Auto fokus

2,16 millioner fasedetekterende pixels der dækker hele sensorfladen.
117 valgbare AF-punkter: kan udvides op til 425 AF-punkter for mere præcis fokus


ISO instillinger

160 til 12.800, kan øges helt op til ISO 51.200


Video

4K UHD

Videooptagelse i DCI eller UHD 4K / 60P 4:2:0 10bit internt til SD-kort samt DCI eller UHD 4K / 60P 4:2:2 10bit til recorder-enhed via HDMI


Full-HD:

Full-HD højhastighedsvideo op til 240p i høj kvalitet og med autofokus (200Mbp/s)

 

Videoformat:

H.264 / MPEG-4 AVC og H.265 / HEVC

 

Videokomprimering:

ALL-intra (op til 4K 30P) og Long GOP

 

  • Videooptagelse op til 400Mbp/s med ALL-intra
  • Indstilling af dynamisk omfang i videomode – DR100% til DR400%
  • Videooptagelse til to stk. SD-kort samtidigt (backup)

 


Søger

Elektronisk søger med 3.690.000 punkters opløsning, 0,75x forstørrelse, og jævn billede med minimal "blackout" ved billeder taget i serier.


LCD skærm

3-tommers touch LCD-skærm med 1.620.000-punkters opløsning, vinklingsbar i tre retninger.


Wi-fi

Wi-Fi til trådløs billedoverføring og Bluetooth


Interface

HDMI-udgang til ukomprimeret videosignal

 

F-Log til video (optag til memorykort eller HDMI-udgang)

 

Mikrofonindgang (3.5 mm) og udgang til høretelefoner via USB-C (adapter medfølger)


Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a