• Digifoto - $heading

    Fujifilm X-T2

SPEJLLØST KAMERA

Med en 24 megapixel billedsensor, video med 4K-opløsning og det hurtigste samt mest avancerede autofokussystem hidtil lanceret i nogen af vores kamera modeller, er den nye FUJIFILM X-T2 et kamera til fotografen der vil ha bedste performance i så kompakt et kamera som muligt. FUJIFILM X-T2 indtager dermed pladsen som X-Seriens ultimative flagskib, sammen med Fujifilm X-Pro2 der blev lanceret tidligere på året.

Tryk for størrer billede


Pris demo hus

7.499,00Pris demo hus inkl.18-55mm 2.8-4 R

10.499,00


Inden under det robuste og vejrforseglede hus lavet af magnesium finder vi samme 24,3 megapixel X-Trans CMOS III-sensor og kraftfulde processor (X-processor Pro) som blev lanceret med FUJIFILM X-Pro2. Grundet anvendelsen af et specielt farvefilter med uregelmæssigt arrangeret pixelmønster behøver Fujifilm X-T2 ikke at anvende et skarphedshæmmende lavpas filter til at modvirke moire’ ved fine mønsterdannelser. Derved kan processoren udnytte sensorens fulde potentiale til at levere billeder med en fantastisk detaljegrad, samtidig med at man får FUJIFILM´s anerkendte farvegengivelse. Den nye sensor leverer et minimalt støjbillede og opererer under meget høje følsomhedsværdier. Fujifilm X-T2 kan derfor indstilles på ISO 51 200 hvis lysforholdene er meget krævende.

Processorkraften i X-Processor Pro er bland andet også en nødvendighed for at kunne levere et af kameraets andre spidskompetencer, hastighed. De fleste af funktionerne i Fujifilm X-T2 er blevet mærkbart hurtigere sammenlignet med forgængeren Fujifilm X-T1. Autofokus er markant hurtigere til at finde fokus på både stillestående motiver og motiver i bevægelse.

 

Den store søger med sin høje opløsning er klar & skarp i kraft af dobbelt så høj opdateringsfrekvens i søgeren (100 billeder/sek. Mod tidligere 54) og en halvering af ”blackout”- tiden mellem eksponeringerne ved billeder taget i serier imponerer. Og en nu dobbelt så høj lysstyrke i søgeren er også en anden og vigtig forbedring af den i forvejen imponerende søger.

 

Professionelle videofunktioner
Som den første i FUJIFILM X-Serien byder X-T2 nu også på video i 4K (3840x2160 pixler, 30p).
For at kunne levere den maximale og bedste videokvalitet benytter kameraet sig af 1,8x oversampling, hvilket betyder at der hentes 1,8 gange flere informationer fra billedsensoren end hvad der reelt er behov for ved produktion af video i 4K kvalitet. Samtidigt med det kan man gemme signalet med en bitrate på hele 100Mbps, for derved at gøre det muligt at levere video filer med et minimalt antal af komprimeringsartifakter. Avancere brugere kan tillige hente videosignalet komprimeret via kameraets HDMI-udgang samt udnytte farveprofilen F-LOG til at få størst mulige dynamik og tonering. Et vigtigt punkt ved redigering. De der ønsker et færdigt resultat direkte ud af kameraet kan benytte kameraets klassiske og værdsatte filmsimuleringsindstillinger, heriblandt den nye sort/hvid simulering Acros. Andre videofunktioner er ”Fokus Peaking” ved manuel fokusering (hjælper til med at vise om skarpheden er ramt korrekt) og manuel indstilling af lydniveauet under selve filmoptagelsen er nu også muligt.


Designet til action
Alt imens FUJIFILM X-Pro2 er perfekt til dig der beskæftiger sig med street fotografering, reportage, og portræt fotografering, er Fujifilm X-T2 konstrueret som et mere all round baseret kamera, med fokus på mere action betonede motiver. Det ses bla ved ”burst” mode der leverer 8 billeder per/sek. en lukker tid på 1/8000sek. flash synk ved 1/250sek.

Autofokussystemet har fået en gennemgribende opgradering og er forsynet med adskilligt flere fokuspunkter en tidligere; 91 punkter, hvoraf de 49 centerbaserede er med fasedetektion for at opnå maksimal hastighed og præcision. Fokuspunkterne dækker størstedelen af søgerbilledet og kan fungere automatisk eller manuelt. Er behovet større præcision kan man øge antallet af fokuspunkter med op til 325 punkter totalt, via en indstilling i menuen.

 

En vigtig nyhed er lanceringen af 5 helt nyudviklede fokusprogrammer, alle speciel designede til forskellige typer af motiver i bevægelse, samt en ny Custom indstilling, hvor fotografen selv definerer og indstiller hvordan parametrene skal agere hvad angår hastighed & akkuratessen i fokussporingen. Funktioner der gør Fujifilm X-T2 velegnet til sports & dyrefotografering.

 

Kompakt og med betjening i bedste kvalitet
Selv håndteringen af indstillingerne på kameraet er markant forbedret. Et eksempel er 4 vejs tasterne på bagsiden af kameraet, der er blevet forhøjede og meget mere responsive i betjeningen, samt et specielt 9 vejs joystick der gør håndteringen af det aktive fokuspunkt lyn hurtigt og præcist. De klassiske hjul til indstilling af lukketid og ISO håndtering er nu lavet højere og udstyret med en låseknap der hurtigt kan aktiveres og deaktiveres med et enkelt tryk. Den 3” store LCD skærm kan nu vinkles i 3 forskellige retninger, op eller ned ved fotografering i horisontale stillinger eller som noget nyt også ved fotografering hvor kameraet vendes vertikal. Og så er en finesse og et stort ønske fra fotograferne er blevet opfyldt – dobbelt SD kort læser: Begge understøtter SD-kort i klassen USH-II. Kameraet er udstyret med trådløs billedoverførsel via kameraets indbyggede WiFi, eller til at betjene Fujifilm X-T2 trådløst fra en smartphone eller tablet via appen FUJIFILM Camera Remote.

 

Tilføjer man så FUJIFIM´s store tilbehørssortiment – som i dag udgør bla 22 objektiver alt fra vidvinkel til supertele objektiver, 4 flash muligheder og 2 forskellige greb, så er der ingen fotoopgave der er for stor til det nye FUJIFILM X-T2.

Tekniske specifikationer X-T2


Sensor

24.3 megapixel APS-C X-Trans CMOS III sensor uden optisk low pass filter


Auto focus

Autofokus med 91 punkter, de 49 centerbaserede er face-detekterende. Kan udvides op til 325 AF-punkter for endnu bedre fokusering.


ISO instillinger

ISO følsomhed fra 200 till 12.800, kan øges til hele ISO 51.200


Video

4K (3840x2160 pixel, 30p/25p/24p)

Full-HD (1920x1080 pixel, 60p), med bitrate op til 100 Mbps


Skærm

3-tommer LCD-display med 1.040.000-punkters opløsning, justerbar i 3 retninger.


Billedlagring

Dobbelt SD kort læser (SD/SDHC/SDXC), der begge understøtter UHS-II (Ultra High Speed Class 2).


Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a