• Digifoto - $heading

    Fujifilm X-Pro2

PROFESSIONELT SPEJLLØST KAMERA

Kameraet til den kræsne fotograf, der kræver højeste kvalitet. Fujifilm X-Pro2 tilbyder fremragende byggekvalitet, eminent billedkvalitet.

Tryk for størrer billede


Pris hus

14.999,00Pris inkl. 23mm eller 35mm f2

15.999,00


Vi er utroligt stolte over, idag at kunne præsentere den nye FUJIFILM X-PRO2, vores bedste, hurtigste og mest avancerede kompakte system kamera til dato. Det nye vejrforseglede kamerahus er spækket med nyheder som for eksempel en helt nyudviklet 24.3 megapixel (x-Trans CMOS III) billedsensor, en kraftigere og lang mere effektiv processor (X-processor Pro) sat en forbedret, mere avanceret multihybridsøger med alle fordelene fra både en optisk & en elektronisk søger. Den nye billedsensor og processor leverer ikke kun højere detaljegrad og endnu bedre performance under svære lysforhold, men også endnu hurtigere autofokus og handling generelt. Kombineret med et af vores fantastiske FUJINON objektiver og den arv og 80 års udvikling af fotografisk film bag os, løfter vi med FUJIFILM X-Pro2, X-Serien op på næste niveau og den nye X-Pro2 til at være vores mest professionelle værktøj nogensinde.

 

X-Pro2 har en helt nyudviklet billedsensor (X-Trans CMOS III) med en opløsning på 24,3 megapixel hvilket også er det højeste nogensinde i X-Serien. Sensoren benytter sig af FUJIFILMs unikke farvefilter med et uregelmæssigt farvefilter med et uregelmæssigt pixel set up hvilket effektivt minimerer uønskede information uden at benytte sig af et optisk antialias filter. Sammen med den nye højtydende X-Processor Pro er det muligt at tage billeder med en imponerende detaljegrad, farvegengivelse og ISO egenskaber der er klasse der er sammenligneligt med sensorer der er større og har højere opløsning.

Antallet af fasedetektionspunkter er steget med den nye sensor og dækker nu et væsentlig større område, hvilket signifikant forenkler det at fotografere bevægelige motiver samtidigt med at opfangelsen af kontrastbaseret autofokus punkter nu sker med dobbelt så høj hastighed. Flere respons tider er steget markant til trods for den øgede opløsning, og mærkes bla på opstartstid og billeder taget i serier (Burst mode).

 

X-Pro2 har som sin forgænger X-Pro1 en unik multihybridsøger, hvor det hurtigt & super enkelt er muligt at skifte mellem optisk og elektronisk søger, alt afhængig af hvilket motiv og situation man står med. I Elektronisk mode er opløsningen steget til hele 2 360 000-punkter og en maksimal opdateringsfrekvens på 85 billeder/s. Desuden er tiden hvor søgeren er sort mellem hvert billede halveret til nu kun 150m/s for at gøre det lettere at følge og fange bevægelige motiver. Den optiske søger er forbedret og kan nu bla vise et lille digitalt billede nede i højre hjørne så man tydeligt ser og har kontrol over fokuspunktet, plus at man samtidigt ser og har styr på komposition, eksponering og hvidbalancen. Det er nu også muligt at se hele billedudsnittet eller forstørret op (x2,5 eller x6). Når man benytter den optiske søger, kan man nu også benytte en funktion der viser brændviddesimuleringer, der hjælper til med at vise og guide fotografen med at vælge det objektiv der egner sig bedst til et givent motiv og situation.

 

FUJIFILMs annerkendte farvegengivelser bygger på 80års erfaring med udvikling af fotografisk film. Denne erfaring kommer til udtryk i kameraets flotte formåen til at kunne gengive varme hudtoner, klar blå himmel og grønne nuancer fra naturen. X-Pro2 er vores første kamera med den nye filmsimulering Acros der giver ekstrem finkornede billeder med en blød toneangivelse og dyb i det sorte og fantastisk stoflighed der er langt flottere end gængse monokrom indstillinger. Desuden har X-Pro2 fået yderligere en ny funktion der gør det muligt at tilføre og justere billederne grad af korn på samtlige filmsimuleringer i kameraet.

 

X-Pro2 er udstyret med en robust og vejrforseglet konstruktion i magnesium for at kunne imødekomme de påvirkninger et professionelt kamera bliver udsat for, samt nu også en dobbelt kortlæser, alt sammen noget en professionelle brugere forventer og kræver af et kamera. Kameraets nyudviklede mekaniske lukker har en hurtigste lukkertid på 1/8000 og flashsynkronisering op til 1/250. Og selv om lukkeren arbejder hurtig, så arbejder den lydsvag, vibrationsfrit og har en holdbarhed på 150 000 eksponeringer. På kameraets knap hvor man justerer eksponeringskompensationen er der tilføjet en ny indstillingsmulighed (c) der øger skalaen til ± 5EV og kameraet er nu udstyret men et nyt og smart ni vejs joystik, der giver lynhurtig og sikker kontrol over fokuspunktet. Antallet af fokuspunkter i AF-indstillingen ”Enkelt punkt fokus” er øget til 273 fokuspunkter.

Tekniske specifikationer X-Pro2


Opløsning i effektive pixels

24.3 MP X-Trans CMOS III sensor uden optisk lowpass filter


Billedfil format

RAW (.RAF) JPEG (EXIF 2.3) RAW + JPEG


Auto focus

Mode
Single AF / Continuous AF / MF

 

Type
Intelligent Hybrid AF (TTL contrast AF / TTL phase detection AF)

 

AF frame selection
Single point AF : EVF / LCD / OVF : 11x7/21x13(Changeable size of AF frame among 5 types),
Zone AF : 3x3 / 5x5 / 7x7 from 77 areas on 11x 7 grid,
Wide / Tracking AF : (up to 18 area)


Focus mode

273 fokus punkter. (Multi / Spot / Average / Center Weighted)


ISO instillinger

100 - 51.200


Video

Full HD 1920x1080 60p / 50p / 30p / 25p / 24p up to 14 min.

 

HD 1280x720 60p / 50p / 30p / 25p / 24p up to 28 min


Søger

Advanced Hybrid Multi Viewfinder


LCD skærm

3.0" (1.620.000-punkter)


Vægt uden batteri

Ca. 495 gram


Billedlagring

SD-/SDHC-/SDXC-kort, Memory Stick


Interface

USB 2.0 (Hi Speed), Mini HDMI


Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a