• Digifoto - $heading

    Fujifilm X-Pro3

PROFESSIONELT SPEJLLØST KAMERA

FUJIFILM X-Pro3 er et kamera designet til at give en rendyrket fotografisk oplevelse hvor man som fotograf har fuld tilstedeværelse i nuet. X-Pro3 bliver den tredje model i fjerde generations X-serien med billedsensoren X-Trans CMOS 4 og X-Processor 4. Kameraets ydre har fået en enestående finish og holdbarhed i form af et ydre chassis lavet i Titanium med en belægning af det ekstremt stærke materiale Duratect.

Tryk for størrer billede


Pris hus (Black)

14.995,00Pris hus (Dura silver / Dura black)

16.495,00


tipa logo medium

BEST APS-C CAMERA PROFESSIONAL 2020

Avanceret Hybridsøger til alle situationer
Fuldstændig som de tidligere modeller i X-Pro serien er det muligt at veksle mellem den optiske søger, der giver et konstant billede af motivet uden nogen form for digital forstyrrelse, og så den elektroniske søger der giver bedre kontrol over eksponering og farver mens du fotograferer. Kameraets nyudviklede hybridsøger benytter sig af at et OLED-panel med høj opløsning (3 690 000-punkter), lysstyrke og kontrastbehandling for at gengive så mange detaljer som muligt i både de lyse og mørke dele af billedet under fotograferingen. Søgeren dækker 97% af sRGB-farvespektret hvilket giver en meget mere præcis og detaljeret farvegengivelse, sætter man samtidigt funktionen ”Udglatning af eksponering” til, så tilføjes en sort frame mellem hvert billede og giver en opdateringshastighed af søgerbilledet der svarer til hele 200 billeder per sekund, og giver derved fotografen et endnu roligere og jævnere billede i søgeren end nogensinde før, til når man feks. fotograferer hurtige motiver i bevægelse eller panorerer. Med funktionen ”OVF. BILLEDDISP” hvor der viser sig en lille rude nederst i den optiske søger, har man tidligere kunne se f.eks. sin eksponering, farver og fokus inden man tager sit billede. I X-Pro3 kan man nu oveni også se det sidste billede man har taget i ruden når billedet er taget.

Rendyrket design og betjening
Det nye FUJIFILM X-Pro3 har et usædvanligt slidstærkt og robust kamerahus, dette skyldes et ydre hus i ren Titanium, og oven i det nu også i to nye farvevarianter med en coating bestående af en hærdningsteknologi kaldet Duratect der på ekstrem vis beskytter kameraet imod ridser og giver kameraerne en helt unik finish. Som sin forgænger er X-pro3 vejrforseglet imod vand, støv, snavs og tåler lave temperaturer.

Kameraets touch skærm er vinkelbar med høj opløsning (1 620 000-punkter) og kan vinkles trinløst nedad ca. 180 grader (med et klikstop undervejs) hvilket gør det enkelt at fotografere fra lave vinkler til vinkler i strakt arm op over hovedet. Det bagerste 1,28 – tommer panel er beskyttet af hærdet glas og viser kameraets indstillinger selv når kameraet er slukket. Skærmen kan sættes i klassisk- eller standart mode, hvor den klassiske indstilling minder om holderen til ”papstykket” fra de analoge filmpakker der var bag på mange gamle analogkameraer.

Forbedret autofokus og en ny filmsimulering
X-Pro3 har den helt samme nyudviklede baggrundsbelyste billedsensor X-trans CMOS 4, fra de tidligere lancerede kameraer X-T3 og X-T30, med fasedetekterende AF-pixels over hele sensorfladen og den 3 gange hurtigere processor X-Processor 4. Med denne kombination, af sensor og processorkraft samt en forbedret firmware, virker kameraets fasedetekterende autofokus nu under ekstremt mørke forhold helt ned til -6EV. En ny funktion i X-Pro3 er muligheden for at begrænse AF-intervallet ved enten at vælge 2 forudindstillede intervaller for fokusafstanden, eller benytte fokus-ringen til at tilpasse fokus inden for et valgfrit fokusområde. Multieksponering i X-Pro3 fungere nu i op til 9 billeder der kan kombineres på flere forskellige måder via indstillingerne: Additiv, gennemsnit, klar (lys) eller mørk.

Fujifilms elskede filmsimuleringer som f.eks. Provia, Velvia, ASTIA, Classic Chrome og ACROS finder du selvfølgelig også i den nye X-Pro3. Filmsimuleringerne bygger på 85 års arv og erfaring fra udviklingen og produktion af fotografisk film. X-Pro3 bliver det første kamera i X-serien med den nyudviklede filmsimulering CLASSIC Neg der simulerer et traditionelt farvenegativ hvor farverne justeres med stor præcision i hvert farveniveau. Det skaber billeder med kontrastfyldte farveovergange og giver et helt unikt udtryk og dybde i billederne. En anden ny funktion er muligheden for at indstille klarhed (Clarity) til at understøtte justeringsmulighederne i skygger, højlys og skarphed, for at lette eller fremhæve dele af billedet uden at ændre på farverne og helheden i billedet. Desuden er justeringen af indstillingen der styrer mængden af ekstra ”gryn/ korn” nu mere præcis og nuanceret, og med billedefekten Color Chrome Blue kan man nu også skabe større dybde og naturlig mætning af billedets blå toner. Kompatibiliteten med 3 parts software programmer er nu også forbedret, og nu følger ratingen af billeder i kameraet med over i tredjeparts software for bedre og hurtigere Work flow.

Tekniske specifikationer X-Pro3


Opløsning i effektive pixels

Bagbelyst 26.1mp APS-C X-Trans CMOS 4 sensor uden optisk lowpass filter.


Billedfil format

JPEG: Exif Ver.2.3*2, RAW: 14bit RAW (RAF original format) / RAW+JPEG


Auto focus

Mode
Single AF / Continuous AF / MF

 

Type
Intelligent Hybrid AF
(TTL contrast AF / TTL phase detection AF)

 

AF frame selection
Single point AF: EVF / LCD: 13×9 / 25×17 (Changeable size of AF frame)
Zone AF: 3×3 / 5×5 / 7×7 from 91 areas on 13×9 grid
Wide/Tracking AF: (up to 18 area)
*AF-S: Wide / AF-C: Tracking
All


Focus mode

273 fokus punkter. (Multi / Spot / Average / Center Weighted)


ISO instillinger

STANDARD

AUTO1 / AUTO2 / AUTO3 / ISO160~12800 (1/3 step)

 

UVIDET OUTPUT

ISO80 / 100 / 125 / 25600 / 51200


Video

4K (3840×2160) 29.97p/25p/24p/23.98p 200Mbps/100Mbps up to approx. 15min.


Søger

0.5 inch approx. 3.69 millions dots OLED Color Viewfinder (4:3)
Coverage of viewing area vs. capturing area: approx. 100%
Eyepoint: approx. 16.8mm (from the eyepiece lens) Diopter adjustment: -4~+2m-1
Magnification: 0.66× with 50mm lens (35mm equivalent) at infinity and diopter set to -1m-1
Diagonal angle of view: approx. 32° (Horizontal angle of view: approx. 27° ) Built-in eye sensor


LCD skærm

3.0 inch, aspect ratio 3:2, approx. 180 degree tilting 1.62 millions dots touch screen color LCD monitor(approx. 100% coverage)


Vægt uden batteri

Ca. 447 gram


Billed-

/videolagring

SD hukommelsekort (~2GB) / SDHC hukommelsekort (~32GB) / SDXC hukommelsekort (~512GB)


UHS-I / UHS-II / Video Speed Class V30 *1


Interface

USB Type-C (USB3.1 Gen1)

Microphone / shutter release input: ø2.5mm, Hot shoe


Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a