• analog film 1000x350 top

Vi forhandler det meste i Analog film og fremkaldelse

Hos Mimosa Foto i Århus kan du stadig købe analog film til dit kamera. Vi har lige fra de mest almindelig analog film, til de mere specielle film til den kræsne fotograf, som ellers kan være svære at finde. Som forhandler af analoge film, fremkaldelser vi selvfølgelig også dine analoge film.

Er du en af dem der stadig har de gode gamle analog kamera, og ikke ønsker at give slip på det til fordel for det digitale, så står vi klar til at hjælpe dig med køb af analog film og fremkaldelse. Vi forhandler et meget stort udvalg af analog film, både sort/hvid og farve. Vi har også analog 120 film i både sort/hvid og farve. Sort/hvid film kan vi levere i både rigtig sort/hvid film og som C41 sort/hvid film. Se alle vores analoge film i webshoppen.

 

Vi fremkalder også dine analog film

Vi kan også fremkalde dine analog film, når du har taget dem. Alle 35mm C41 film fremkalder vi selv. Vi modtager selvfølgelig også andre analog film til fremkaldelse. Find vores priser på fremkaldelse af analoge film i vores prisliste som du kan hente i nederst højre hjørne.

Analog film til Lomography kamera

Den store dille er i øjeblikket Lomography, hvor man jo bruger den gamle analog teknik til at skabe de specielle stemninger man bedst skaber ved brug af analog film kombineret med billige kamera. Du kan købe dine analog film til dit Lomography kamera hos os, og vi fremkalder dem også for dig. Du kan læse meget mere om Lomography og Lomography kamera på www.lomography.com.

Besøg os i butikken eller kontakt os på mail eller telefon. Tryk her for kontaktoplysninger.


Priser på analog fremkaldelse (35mm)

SUPREME KVALITET

Leveres manuelt gennemset og redigerede, mat/blank overflade med eller uden hvid kant.

 

10x15

 

1 stk

5-9 film pr. stk.

10+ film pr. stk

kr.

kr.

kr.

179,-

169,-

159,-

10x15

Ekstra sæt billeder

kr.

50,-

13x18

kr.

199,-

13x18

Ekstra sæt billeder

kr.

70,-

APS

kr.

175,-

APS

Ekstra sæt billeder

kr.

70,-

APS

13x18 pr. stk. ekstra

kr.

1,-

STANDARD KVALITET (Autokorrektion)

Maskine korrigeret, og tjekkes ikke manuelt. Fås kun med blank overflade uden hvid kant.

 

10x15

 

Standard billeder blank

5-9 film pr. stk.

10+ film pr. stk

kr.

kr.

kr.

149,-

139,-

129,-

10x15

Ekstra sæt billeder

kr.

50,-

Fuld analog og Digital prisliste

Analog film Prisliste
Digital prislisten

SALG AF ANALOG FILM

Vi forhandler flere forskellige analog film, med forskellige karakter. Så vi har lidt for enhver. Kig gerne ned i butikken, så hjælper vi dig gerne med at finde lige den film, der passer til dit behov.

 

ET LILLE TIP TIL NÅR DU REJSER

Medbringer du analog film på din flyrejse, så skal du være opmærksom på, at de scannere man bruger i lufthavne til at scanne de store kufferter med er meget stærke, og kan meget vel ødelægge en analog film der ikke er fremkald. Medbringer du derfor analog film på din flyrejse, så læg dem i din håndbagage, så de ikke bliver ødelagt.

 

Digitalisering af dine negativer

Digitalisering af dine negativer og film

Hos Mimosa Foto kan vi ikke kun digitalisere dine negativer, men også smalfilm, video8 og VHS kan vi digitaliserer, så du kan bruge dem på de digitale medier.

Læs om digitalisering
Fremkaldelse af engangskamera

Fremkaldelse af engangskamera

Hos Mimosa Foto fremkalder vi også dine engangskameraer. Du kan altid kigge ind i butikken og få en snak om dine muligheder både til print (billeder) og CD (digitalt).

Tips til sort hvid konvertering
Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a