• analog film 1000x350 top

Vi forhandler det meste i Analog film og fremkaldelse

Hos Mimosa Foto i Århus kan du stadig købe analog film til dit kamera. Vi har lige fra de mest almindelig analog film, til de mere specielle film til den kreative fotograf, som ellers kan være svære at finde. Som forhandler af analoge film, fremkalder vi selvfølgelig også dine analoge farvefilm i huset.

Analog filmsortiment

I kælderen hos Mimosa Foto forhandler vi et meget stort udvalg af analoge film, i 35mm og 120, i både sort/hvid og farve. Da det analoge fotografi er ’genopstået’ hen over de sidste par år, får vi naturligvis løbende de nye film som bliver produceret, samtidigt med at vi også har de helt klassiske. Det betyder at vi har et stort udvalgt af film fra bl.a. Cinestill, Kodak, Fuji og ikke mindst Ilford. Se udvalget i vores webshopdel.

 

Vi fremkalder også dine analog film

Vi kan også fremkalde dine analog film, når du har taget dem. Alle C41 farvefilm fremkalder vi selv her i huset, mens sort/hvid og E6 filmruller fremkaldes af en professionel samarbejdspartner. Alle priser på fremkaldelse af analoge film, findes i vores prisliste som du kan hente nederst på denne side.

Engangskamera

Hvis du gerne vil prøve det analoge fotografi, og ikke har et 35mm film kamera endnu, så fortvivl ikke. Vi har både genanvendelige filmkameraer og engangskameraer, som er nemme at betjene, så alle kan komme hurtigt og nemt i gang. udvalget finder du i vores webshopdel.

 

Find kameraer på loppemarked

Som så mange andre ting, kan man være heldig at finde gamle filmkameraer på loppemarkeder som stadig virker. I butikken har vi batterier til de fleste analoge kameraer og film (120 og 35mm) der passer til. Så kig ned forbi butikken og kom godt i gang.

Priser analog fremkaldelse(35mm C-41/farve)

SUPREME KVALITET

Leveres manuelt gennemset og redigerede, mat/blank overflade med eller uden hvid kant.

10x15

kr.

189,-

10x15

Ekstra sæt billeder

kr.

70,-

13x18

kr.

249,-

13x18

Ekstra sæt billeder

kr.

100,-

APS

kr.

299,-

STANDARD KVALITET (Autokorrektion)

Maskine korrigeret, og tjekkes ikke manuelt. Fås kun med blank overflade uden hvid kant.

10x15

kr.

159,-

10x15

Ekstra sæt billeder

kr.

70,-

Digital prislisten

SALG AF ANALOG FILM

Vi forhandler flere forskellige analog film, med forskellige karakter. Så vi har lidt for enhver. Kig gerne ned i butikken, så hjælper vi dig gerne med at finde lige den film, der passer til dit behov.

 

ET LILLE TIP TIL NÅR DU REJSER

Medbringer du analog film eller engangskameraer på din flyrejse, så skal du være opmærksom på, at de scannere man bruger i lufthavne til at scanne de store kufferter med er meget stærke, og kan meget vel ødelægge en analog film der ikke er fremkaldt. Medbringer du derfor analog film på din flyrejse, så læg dem i din håndbagage, så de ikke bliver ødelagt.

 

Digitalisering af dine negativer

Digitalisering af dine negativer og film

Hos Mimosa Foto kan vi ikke kun digitalisere dine negativer, men også smalfilm, video8 og VHS kan vi digitaliserer, så du kan bruge dem på de digitale medier.

Læs om digitalisering
Fremkaldelse af engangskamera

Fremkaldelse af engangskamera

Hos Mimosa Foto fremkalder vi også dine engangskameraer. Du kan altid kigge ind i butikken og få en snak om dine muligheder både til print (billeder) og CD (digitalt).

Tips til sort hvid konvertering
Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.