• Digifoto - $heading

Mimosa Foto er en af Danmarks ældste foto forretninger, beliggende på Store Torv 5 i Århus bymidte, lige under Løve apoteket. Udover at lave alt i billedfremkaldelse, både analogt og digitalt, er vi en fotobutik med stor teknisk viden, om fotoudstyr og fotografering, så spørg os endelig til råds før du køber.

Er du vores nye kollega?

Vi søger en frisk medarbejder til at være en del af vores billedgale familie her i kælderen med start senest 1. september🤗

 

Vi søger en medarbejder, som kan lide at snakke med mennesker (ung som gammel), der kan trives med lidt travle tider, men med en god portion sjov og ballade når tiden er til det.

Vi forventer et lille/grundlæggende kendskab til de fundamentale principper inden for fototeknik, såsom blænde, lukketid og ISO og/eller en stor tørst efter at lære mere.

 

Så har du interesse for mennesker, foto/billeder og kan lide at fotografere samt dele begejstringen for billeder med andre, så er det muligvis dig vi søger til det næste halve til hele år.

 

Hvis dette lyder som noget for dig, så smid os en ansøgning på: Info@mimosa.dk
Ansøgningsfristen er d. 31. juli 2024

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

GOD SOMMER ☀️

Mimosa Foto Logo

Mimosa Foto
Store torv 5, 8000 Aarhus C
Tlf.: 86 12 04 11
Mail: info@mimosa.dk

Åbningstider

Man - Tors 10.00 - 17.30
Fredag 10.00 - 18.00
Lørdag 10.00 - 16.00

Robert Sørensen
Anne Sørensen
Jens Andersen
Charlotte Ladefoged
mimosa logo 400x400
Sander Hørsted
Glæden at fotografere
Søren Jakobson
Glæden at fotografere
Bogen og Mimosa foto igennem 100 år

HENT PDF

Mimosa – 3 generationer gennem 100 år

Igennem de sidste 100 år, er der sket rigtig meget i Danmarks historien, og ligeså i Mimosas historie. I denne bog, der er blevet skabt i forbindelse med Mimosas 100 års jubilæum, bliver der blandt andet fortalt om, hvordan Mimosa var en del af modstandskampen under anden verdenskrig, hvordan Mimosa var med, da de fantastiske arkæologiske fund ved restaureringen af Store Torv fandt sted og ikke mindst om fremtidsplanerne.

Johanna maja front 350x200

Fotofremkaldelse

Her hos Mimosa Foto fremkalder vi dine digitale billeder på 1 time eller 24 timer. Bestil fra computeren derhjemme, eller fra mobilen i bussen. Så kan du hente dem senere i butikken, eller få dem sendt hjem. Det er nemt og hurtigt.

knap laes mere her 180x37
Fremkaldelse af engangskamera

Fremkaldelse af engangskamera

Hos Mimosa Foto fremkalder vi også dine engangskameraer. Du kan altid kigge ind i butikken og få en snak om dine muligheder både til print (billeder) og CD (digitalt).

Tips til sort hvid konvertering
rammer 345x250 grey

Indramning

Hos Mimosa giver vi gerne dine billeder det sidste finish, med en håndværksmæssig korrekt indramning. Vi har rammer i mange størrelser og tykkelser. Vi montere og indrammer også gerne dit billede for dig. Kom ind i ­butikken og hør nærmere.

Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.