Sådan bestiller du billeder fra din computer

Her på siden gennemgår vi bestillingsprocessen fra en computer. På mobil og tablet ser tingene en smule anderledes ud, men mulighederne er de samme. Her forklarer vi hvordan du bestiller fra computer.

Før du starter på den egentlige bestilling, skal du tage stilling til, i hvilken kvalitet du vil bestille dine billeder. Læs mere om det under STANDARD / SUPREME.

 

1. På fotofremkaldersiden vælger du hvilken kvalitet du vil bestille i.

2. Nu kommer du til upload siden. Tryk på “TILFØJ BILLEDER” for at udvælge de billeder du vil uploade.

 

OBS: DU KAN KUN UPLOADE BILLEDER I JPG/JPEG format. (Standard format i alle kamera'er, men mindre du har ændret det til at gemme i RAW format).


Du kan vælge billeder fra flere forskellige mapper, inden du uploader. Hver gang du har valgt de billeder du ønsker fra en mappe, trykker du OK, og billeder bliver vist i upload vinduet. Tryk på plusset igen for at vælge flere billeder fra en anden mappe.

3. Når alle de billeder du vil uploade er i listen på upload siden, trykker du på “UPLOAD”-knappen nederst i vinduet, og uploadet starter.

 

Upload tiden vil afhænge af størrelserne på dine filer og uploadhastigheden på din internetforbindelse.

 

4. Når alle billeder er uploadet, bliver du sendt videre til bestillingssiden. Her får du en liste med alle dine billeder, og for hvert billede har du nu mulighed for, at lave dine tilvalg.

 

Tilvalgsmulighederne er:

- Papirstørrelse
- Antal kopier
- Papiroverflade BLANK / MAT
- Med eller uden hvid kant
- Bestil billedet som sort / hvid

 

SAMME BILLEDE I FLERE STØRRELSER
Hvis du ønske at bestille de samme billede i flere størrelser, skal du trykke på “DUBLER” ved billedet for at lave en kopi, som du så vælger en anden størrelse til.

TILVALG TIL FLERE BILLEDER PÅ EN GANG
Har du flere billeder du vil lave de samme tilvalg til, kan du vælge dem ud ved at trykke på “Vælg”-knappen ude til venstre for billederne (Knappen bliver nu grøn). Alle valgte billeder kan du nu ændre tilvalgene på i den øverste grå bar over listen.
Er det alle billeder der skal ændres, kan du fra starten trykke “Vælg alle” i den grå bar, hvorefter alle billeder vil være valgt. Klik på “VÆLG ALLE”-knappen igen, for at fravælge billederne igen 

 

UPLOAD FLERE BILLEDER
Var der billeder du ikke fik uploadet i første omgang, kan du altid uploade dem til din liste. Bare klik på “UPLOAD FLERE BILLEDE”-knappen og du vil blive sendt til uploadsiden, punkt 2. i denne vejledning.

 

5. TJEK BESKÆRINGEN AF DINE BILLEDER
Du kan se et billede af hvert foto ude til venstre. I billedet vil du se en farvet ramme som viser dig hvordan billedet vil blive beskåret. klik på billedet for at ændre på beskæringen. Læs mere under “Beskæring af billeder”.

 

Beskæringsværktøjet ved fremkaldelse af billeder

6. FORSÆT TIL KURVEN

Når du mener du er færdig med tilvalg, så klikker du på “LÆG I KURVEN”.

Du kan komme tilbage og redigerer i din billedelisten fra kurven, ved at trykke “REDIGÉR” knappen ud for billedeliste du vil rette i eller tilføje billeder til.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT XL-PRINT IKKE KAN BESTILLES SOM 1 TIMES. SÅ HAR DU XL-PRINT I KURVEN, FÅR DU IKKE MULIGHED FOR AT BESTILLE 1 TIMES SERVICE, OGSÅ SELVOM DU HAR MINDRE BILLEDER I ORDREN.

Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.