• Digifoto - $heading

    Fotokurser - Lær at fotografere

Det skal være sjovt og spændende at fotografere, og det er lige præcis det vores fotokurser tager udgangspunkt i - Glæden ved at fotografere og en større glæde ved at se resultatet af de billeder du får taget.

Her hos Mimosa Foto har vi mange års erfaring med at afholde kurser inden for fotografiets mange facetter. Efter en lang Corona-pause er vi nu klar til at genoptage vores meget efterspurgte fotokurser. Vi afholder kurser som henvender sig til alle, lige fra begyndere til erfarne entusiaster.

 

Uanset om du er kunde hos os eller har købt kameraet hos en anden leverandør, så er du altid velkommen til at deltage på vores fotokurser.

Så vil du lære dit kamera og udstyr bedre at kende, eller videreudvikle dit fotografi, så vil du her i vores kalender altid finde de aktuelle kurser og arrangementer, som vi kan tilbyde.

 

 

Husk at vælge dit ønskede kursus og dato i rubrikken nedenfor:

Introkursus 18-21

Begynderkursus 18-21

 

For at få mest ud af kursusaftenen, så anbefaler vi altid at opdatere dit kamera til seneste firmware, samt at lade batteriet til kameraet helt op og have et tomt kort, inden kurset begynder.

 

Vær opmærksom på, at vi til hvert kursus kun har et begrænset antal pladser, og at det derfor er en god idé at sikre sig en plads så hurtigt som muligt, da vi ellers ikke kan garantere, at der er flere ledige pladser på kurset. Ved mindre end 5 tilmeldte aflyses kurset.

 

PRAKTISK INFORMATION

Med mindre andet står oplyst, afholdes alle vores kurser/foredrag i butikken Store Torv 5, 8000 Aarhus C fra kl. 18.00 til 21.00


På kursusdagen kan du ringe på tlf: 41 98 04 11 fra kl. 17.30, hvis du bliver forhindret i at møde op eller ikke kan finde os. Før dette tidspunkt skal du ringe til butikken på tlf. 86 12 04 11.

 

Husk altid at opdatere dit kamera til seneste firmware, samt at have opladt batteri til kameraet samt et tomt kort, inden kurset begynder.


  KURSUSKALENDER OG TILMELDING

Pris:
Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.