• Digifoto - $heading

    Fotokurser - Lær at fotograferer

Det skal være sjovt og spændende at fotografere, og det er lige præcis det vores fotokurser tager udgangspunkt i - Glæden ved at fotografere og en større glæde af at se resultatet af de billeder du får taget.

Her hos Mimosa Foto, har vi mange års erfaring med at afholde kurser inden for fotografiets mange facetter. Vi holder kurser som spænder lige fra kurser for begyndere til erfarende entusiaster.
Vi afholder også mange foredrag og afholder Photowalks både i og omkring Århus, men til tider også andre steder.

Så kunne du godt tænke dig, at lærer dit kamera bedre at kende, eller videreudvikle dit fotografi, så vil du her i vores kursus kalender altid finde de aktuelle arrangementer vi kan tilbyde.

Vær opmærksom på, at vi til hvert arrangement kun har et begrænset antal pladser, og det derfor er en god idé at sikrer sig sin plads så hurtigt som muligt, da vi ellers ikke kan garanterer at der er flere ledige pladser.

Med mindre andet står oplyst, afholdes alle vores kurser i vores lokale på adressen:
Skt. Clemens Stræde 7, 8000 Århus C


På kursusdagen kan du ringe på tlf: 41 98 04 11 fra kl. 17.30 om aftenen, hvis du bliver forhindret i at møde op eller ikke kan finde os. Før dette tidpunkt skal du ringe på butikkens tlf. 86 12 04 11.

 

  KURSUS KALENDER OG TILMELDIN

Pris:
Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud,konkurrancer o.m.a