• Digifoto - $heading

    Udlejning af objektiver

Står du lige og mangler en bestemt objektiv til en speciel lejlighed, eller vil du gerne prøve et objektiv før du investerer, så har du mulighed for at leje det hos Mimosa Foto. Vi udlejer objektiver fra de mest kendte kameramærker, og du kan leje et objektiv i helt op til 30 dage ad gangen.

I tvivl om dit næste objektiv køb?

- Lej det hos os - køber du objektivet hos os inden for en måned efter lejen, fratrækker vi lejens pris fra købsprisen.

Sådan gør du:
Du skal reservere det ønskede objektiv på linkt herunder i periode du ønsker at leje objektivet. Ved reservation ligger du 200 kr. i depositum, som modregnes i prisen, når du ved afhentning betaler for lejen.

 

Reservationen skal du lave på forhånd, før du kommer ned i butikken. Sørg for at reservér i god tid, så du er sikker på at objektivet er ledigt når du skal bruge det.

 

Når du kommer ned i butikken for at afhente det lejede objektiv skal du medbringe:

HUSK AT MEDBRINGE BILLEDLEGITIMATION, SYGESIKRINGSKORT SAMT GYLDIG POLICE PÅ DIN INDBOSFORSIKRING, NÅR DU KOMMER FOR AT LEJE ET OBJEKTIV.

Man ligger et depositum ved afhentning på 1.500 kr.. Dette refunderes når man kommer retur med objektivet. Lejen fratrækkes depositummet ved returnering.

Afhentning af objektiv kan ske fra EFTER kl. 12.00 middag på den aftalte dag, og skal være returneret INDEN kl. 12.00 middag den sidste reservationsdag.
 
Det er maksimalt muligt, at leje 1 objektiv ad gangen pr. husstand!
 
ADRESSEN PÅ SYGESIKRINGSKORTET OG POLICEN PÅ DIN INDBOSFORSIKRING SKAL STEMME OVERENS.

Objektivudlejning prisliste
Antal dage:
Pris:
Johanna maja front 350x200

Fotofremkaldelse

Her hos Mimosa Foto fremkalder vi dine digitale billeder på 1 time eller 24 timer. Bestil fra computeren derhjemme, eller fra mobilen i bussen. Så kan du hente dem senere i butikken, eller få dem sendt hjem. Det er nemt og hurtigt.

knap laes mere her 180x37
rammer 345x250 grey

Indramning

Hos Mimosa giver vi gerne dine billeder det sidste finish, med en håndværksmæssig korrekt indramning. Vi har rammer i mange størrelser og tykkelser. Vi montere og indrammer også gerne dit billede for dig. Kom ind i ­butikken og hør nærmere.

Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.