• Digifoto - $heading

    Udlejning af objektiver

Står du lige og mangler en bestemt objektiv til en speciel lejlighed, eller vil du gerne prøve et objektiv før du investerer, så har du mulighed for at leje det hos Mimosa Foto. Vi udlejer objektiver fra de mest kendte kameramærker, og du kan leje et objektiv i helt op til 30 dage ad gangen. Se hele udvalget og priserne på linket herunder.

Sådan gør du:
Du skal reservere det ønskede objektiv på linkt herunder i periode du ønsker at leje objektivet. Ved reservation ligger du 100 kr. i depositum, som modregnes i prisen, når du ved afhentning betaler for lejen. Reservationen skal du lave på forhånd, før du kommer ned i butikken.

 

HUSK AT MEDBRINGE BILLEDLEGITIMATION, SYGESIKRINGSKORT SAMT GYLDIG POLICE PÅ DIN INDBOSFORSIKRING, NÅR DU KOMMER FOR AT LEJE ET OBJEKTIV.

Man ligger et depositum på 1000 kr ved afhentning, som refunderes når man kommer retur med objektivet.

Afhentning af objektiv kan ske fra EFTER kl. 12.00 middag på den aftalte dag, og skal være returneret INDEN kl. 12.00 middag den sidste reservationsdag.
 
Det er maksimalt muligt, at leje 3 objektiver ad gangen pr. husstand!
 
ADRESSEN PÅ SYGESIKRINGSKORTET OG POLICEN PÅ DIN INDBOSFORSIKRING SKAL STEMME OVERENS.

Reserver et udlejningsobjektiv

Åbner Click reservationsside i et nyt vindue.

Luk vinduet for at komme tilbage til denne side.

Johanna maja front 350x200

Fotofremkaldelse

Her hos Mimosa Foto fremkalder vi dine digitale billeder på 1 timer eller 24 timer. Bestil fra computeren derhjemme, eller fra mobilen i bussen. Så kan du hente dem senere i butikken, eller få dem sendt hjem. Det er nemt og hurtigt.

knap laes mere her 180x37
rammer 345x250 grey

Indramning

Hos Mimosa giver vi gerne dine billeder det sidste finish, med en håndværksmæssig korrekt indramning. Vi har rammer i alle størrelser og tykkelser, og indrammer gerne dit billed for dig. Kom ind i ­butikken og hør nærmere.