• Digifoto - $heading

Det er nemt at lave sin egen fotobog, fotokrus, fotokalender og meget andet hos Mimosa Foto. Det er fedt at få brugt nogle af alle de billeder man tager, og så kan man endda også bruge dem til at glæde familien og venner med.


Sikker forsendelse til din private adresse med DHL for 50,- kr. eller spar penge og afhent dit køb i butikken på Store Torv i Århus for 30,- kr.

Fotobog

FOTOBOG FORMATER OG STØRRELSER

Forevig dine bedste billeder i en flot fotobog. En rigtig god måde at præsentere dine billeder på med tekster, så intet bliver glemt.

 Fra 149,-

knap se udvalget 160x37
Fotokalender - med egne billeder

FOTOKALENDER MED EGNE BILLEDER

En kalender til væggen eller til bordet. Vi har en kalender til ethvert formål som du kan putte en masse minder i, som holder hele året.

 Fra 139,-

knap se udvalget 160x37
Foto kort, invitationer, takkekort, julekort

INVITATIONER - TAKKEKORT - JULEKORT

En sidet kort eller foldekort til invitationer, takkekort m.m. Du finder her et stort udvalg af størrelser. Vælg mellem mange designs eller lav dit helt eget kort.

 Fra 9,75

knap se udvalget 160x37
Mobil og tablet cover med eget billede

MOBIL- OG TABLET COVERS

Giv et flot og unikt mobil eller tablet cover til en ven eller familie med et billede du selv har taget eller lavet. Stort udvalg af mobil- og tablet modeller.

 Fra 199,-

knap se udvalget 160x37
Fotokrus

FOTOKRUS

Giv krus til bedsteforældrene med billeder af familien eller børnebørn. Forkæl dig selv med et unikt krus til brug på arbejde.

 Kr. 99,-

knap se udvalget 160x37
T-shirt med tryk

T-SHIRT MED EGET FOTO

Bliv den hippeste i byen. Lav en unik t-shirt med et billede du selv har taget eller en illustration du selv har designet. Str. fra Kids 104 til XL.

 Fra 129,-

knap se udvalget 160x37
Pude med eget foto

FLOT PUDE MED EGET FOTO

Udsmyk sofaen med flotte puder med billeder af gode oplevelse, kæledyr eller andre ting der betyder noget, også en god julegave til familien. Str. 40x40cm

 Kr. 129,-

knap se udvalget 160x37
Puslespil med eget foto

PUSLESPIL MED EGET FOTO

Bestem selv motivet på dit næste puslespil. Find det gode billede frem og få det lavet som puslespil til en ven eller familienmedlem. 28x19cm - 40x28cm

 Fra 99,-

knap se udvalget 160x37
MUSEMÅTTEN

UNIK MUSEMÅTTE TIL KONTORET

Lav en fin musemåtte der kan sprede glæde hos familie eller venner, eller lav en til dig selv til brug på kontoret.

 Kr. 99,-

knap se udvalget 160x37
Johanna maja front 350x200

Fotofremkaldelse

Her hos Mimosa Foto fremkalder vi dine digitale billeder på 1 time eller 24 timer. Bestil fra computeren derhjemme, eller fra mobilen i bussen. Så kan du hente dem senere i butikken, eller få dem sendt hjem. Det er nemt og hurtigt.

knap laes mere her 180x37
Digitalisering af dine negativer

Digitalisering af dine negativer og film

Hos Mimosa Foto kan vi ikke kun digitalisere dine negativer, men også smalfilm, video8 og VHS kan vi digitaliserer, så du kan bruge dem på de digitale medier.

Læs om digitalisering
Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.