Fotografi mimosa top 1000x350 4

Portrætfoto

Profilbilleder

 

Erhvervsfotograf

 

Fotograf i Århus

 

REKLAMEFOTOGRAF / ERHVERVSFOTOGRAFERINGR

I har opgaven og behovet - jeg har erfaringen og udstyret. Sammen finder vi den rigtige arbejdsgang for fotograferingen, så vi sikrer at optagelserne bliver som i ønsker det.

  • Produktbilleder
  • Profilbilleder
  • Facade billeder
  • Model billeder ...

 

Ingen opgave er for lille eller stor.

 

Det er ekstremt vigtigt at lysforhold, baggrunde og lignende går op i en højere enhed i fotograferingen, så jeres identitet og produkter får det helt rigtige look og feel, og frem for alt fremstår professionelt. Det gælder ikke kun når vi snakker forskellige slags tryksager, også jeres hjemmeside får styrket sin profil med professinelle billeder.

Det er ofte det første indtryk af et firmas profil som er afgørende for, om en kunde tager kontakt til firmaet eller finder et andet. Kunder vælger et firma som har en troværdig profil og produkter med et professionelt look. Derfor er det vigtig at billederne som skal sælge firmaet udadtil og ikke mindst produktbillederne er indbydende og professionelle, og at de afspejler firmaet indentitet.

Jeg tager gerne en indledende snak med jer om ønsker, behov og muligheder, så vi sammen får lagt en strategi for fotograferingen, og på den måde sikrer at optagelserne bliver som i ønsker det. Fotograferingen kan ske i mit moderne atelier eller on location, alt efter opgavens karakter.

Profil billeder
Profil billeder

PROFILBILLEDER

Profilbilleder til PR, visitkort, hjemmen, sociale medier.... Jeg har stor erfaring med profilbilleder til firmaer, hvor ensartethed i personale galleriet et vigtigt for en proffessionel firmaprofil. Er i mange der skal fotograferes kommer jeg gerne ud med mit udstyr, og klarer fotograferingen hos jer.

Flere virksomheder har også bare brug for, at de ansatte kan ringe og bestille tid til at få taget deres profil billede når det passer ind. Så klarer vi det i mit moderne atelier. Når jeg er bekendt med hvordan firmaet ønsker profilbillederne skal være, sørger jeg for den ensartede kvalitet.

 

Et motiv udvælges på skærmen. Få et print eller få det digitalt på CD eller mail. Det er helt op til Jer.

 

Jeg tager også profilbilleder til private.

knap laes mere her 180x40

PRODUKTBILLEDER - PACKSHOTS

Om det er til præsentation på en webshop, et trykt katalog / brochure eller et helt andet medie, så er det vigtigt at billederne bliver præsenteret bedst muligt. Det er vigtigt at man får lagt det rigtige lys, og får taget billederne fra den rigtige vinkel, når det gælder produkter. Der har aldrig været så stor kamp om kunderne som der er i dag, og derfor har det aldrig været vigtigere end nu, at ens produkter bliver præsenteret på den bedst mulige måde. At bruge en dygtig fotograf, og en der ved hvad der skal til, kan derfor hurtigt være penge værd.

Om det drejer sig om rene produktbilleder også kaldet packshots, hvor der er lagt det rigtige lys, eller om det er mere avancerede miljøbilleder med produkter, som f.eks. møbler eller lamper så har jeg udstyret og erfaringen som skal til for, at fået dine produkter præsenteret på den måde.

Ring 86 12 04 11 eller kom ned i butikken og få en uforpligtigende snak med mig om fotoopgaven du skal have løst, og et godt tilbud - det koster ikke noget.

Jens Bond profil 670x790

Portrætfotograf Jens Andersen har over 30 års erfaring, og arbejder kreativt og afslappet i vores moderne hyggelige atelier i hjertet af Århus. Jens er inspireret af modefotografiet fra 50'erne og 60'erne hvor enkelthed og æstetik er i højsæde. For Jens er forudsætningen for et godt portræt, at "komme ind under huden" på modellen. Det er derfor vigtigt, at fotografen har respekt for modellen og modellen har tillid til fotografen.

Se prislisten

Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.