Fotografi mimosa top 1000x350 3

Portrætfoto

Profilbilleder

 

Erhvervsfotograf

 

Fotograf i Århus

 

PROFESSIONEL FOTOGRAF I ÅRHUS

Portrætbilleder er en personlig ting, man får taget et af sig selv, sine børn eller sammen med den nærmeste familie. Det er her man gerne vil have det bedste frem i sig selv og andre, og have et minde for livet. Med mine over 30 års erfaring indenfor faget er det lige præcis det jeg er bedst til, hvor jeg kan bruge min viden og erfaring til at opnå dette.

PORTRÆTFOTOGRAF

Alle kan se godt ud på et billede, og alle burde have en flot portrætbillede af sig selv, som kan give glæde nu, og i fremtiden. Med mine over 30 års erfaring i netop portrætfotografering, kan vi sammen skabe et portrætbillede, som fremhæver Din/Jeres personlighed. Med den rigtige lys sætning og opstilling får vi det bedste af Dig/Jer frem i billedet.

knap laes mere her 180x37

PROFILBILLEDER

Jeg tager selvfølgelig også profilbilleder til PR, visitkort, sociale medier eller til brug på hjemmesider. Jeg laver det så det passer til din stil eller et firmas identitet.

knap laes mere her 180x37

ERHVERVS- OG REKLAMEFOTOGRAF

Ingen opgaver er for store eller små når det kommer til fotografering til små og store virksomheder. Om det er nye profilbilleder til de ansatte i firmaet eller den nye facade der skal foreviges, så klarer jeg opgaven. Opgaver som produktfotografering kan klares i mit atelier, og miljøbilleder til kataloger og hjemmesider kan laves "on location" eller i ateliet.

knap laes mere her 180x37
Jens Bond profil 670x790

Portrætfotograf Jens Andersen har over 30 års erfaring, og arbejder kreativt og afslappet i vores moderne hyggelige atelier i hjertet af Århus. Jens er inspireret af modefotografiet fra 50'erne og 60'erne hvor enkelthed og æstetik er i højsæde. For Jens er forudsætningen for et godt portræt, at "komme ind under huden" på modellen. Det er derfor vigtigt, at fotografen har respekt for modellen og modellen har tillid til fotografen.

Se prislisten

Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.