Fotografi mimosa top 1000x350 2

Portrætfoto

Profilbilleder

 

Erhvervsfotograf

 

Fotograf i Århus

 

PROFILBILLEDE TIL SOCIALE MEDIER OG DATING SIDER

I dag er de fleste på de sociale medier, og ens side afspejler mere og mere ens identitet overfor omverdenen. Om det er til Facebook, Google Plus, Linkedin eller til andre sociale medier, hos Fotografi Mimosa kan du få dit eget unikke profilbillede, der fremhæver din personlighed og løfter dit image på nettet.

PEP DIN DATING PROFIL OP
Pep din dating profil op med et professionelt billede, som viser dig fra din bedste side og fremhæver din personlighed, vil også gøre din dating side mere attraktiv. Sammen finder vi det rigtige udtryk af dig til dit profil billede.

Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om dine evt. ønsker til dit profil billede. Sammen finder vi den rigtige løsning til det formål og medie det skal henvende sig til.

PROFIL BILLEDER TIL VIRKSOMHEDER
Jeg tager også profil billeder til erhvervsformål, hvor krav og ønsker ofte er meget anderledes end til private.

Jens Bond profil 670x790

Portrætfotograf Jens Andersen har over 30 års erfaring, og arbejder kreativt og afslappet i vores moderne hyggelige atelier i hjertet af Århus. Jens er inspireret af modefotografiet fra 50'erne og 60'erne hvor enkelthed og æstetik er i højsæde. For Jens er forudsætningen for et godt portræt, at "komme ind under huden" på modellen. Det er derfor vigtigt, at fotografen har respekt for modellen og modellen har tillid til fotografen.

Se prislisten

Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.