• Digifoto - $heading

    Pasfoto og billede til visum

Hos Mimosa foto kan kan få taget dit nye pasfoto, billede til kørerkort og buskort eller andre former for id. Vi har også styr på reglerne for billede til visum, til f.eks. Amerikansk, Canadisk og kinesisk visum, så du ikke går forgæves til ambassaden. Der er ingen tidsbestilling, det tager kun to minutter og du får billedet med med det samme.

Vi tager også pasfoto af børn og nyfødte. Eneste krav til nyfødte er, at de kan holde hovedet selv.

DANSK KØREKORT/

PASBILLEDE

4 stk. af et motiv.
Str. 35mm x 45mm.

165,-

Digitalt billede + 50,-

VISUM

BILLEDE

2-4 stk. af et motiv.

Forskellige størrelser.

250,-

Digitalt billede + 50,-

VISA

PICTURE

2-4 pcs. of one motive.

Multiple sizes.

250,-

Digital image + 50,-

Står du og skal bruge et ny pasfoto, eller et nyt billede til buskortet, kørekort m.v., så kom ned til Mimosa Foto, og få taget byens bedste pasfoto. Der er mange regler og krav til et pasbillede, og vi har styr på dem allesammen, så du ikke bliver afvist ved skranken hos Borgerservice, fordi billedet ikke lever op til gældende krav. Det tager kun to minutter at blive fotograferet, og du får billederne med dig med det samme.

 

Vi anbefaler at man får taget sit pasbillede uden evt. briller, da disse billeder let bliver afvist hos borgerservice. Det kan også give problemer senere hvis man senere hen skifter brillestel.

 

Børne pasfoto

Vi er van til at lave pasfoto til børn, også til de helt små babyer, så længe de selv kan holde hovedet. Vi giver os god tid, og hjælper til med at gøre det til en god oplevelse for børnene.

Et godt tip er, at komme med små børn på dage, hvor de ikke kommer lige fra børnehaven eller lignende, da de tit er trætte, og knap er så oplagte til at få taget billeder efter en hel dag med leg og aktiviteter.

 

GENERELT INGEN HVIDE BLUSER.

ID Photos 550x560

Pasfoto til udenlandske pas og visum

Vi tager også pasfoto til bla. Amerikanske, canadiske og kinesiske pas. Vi har styr på reglerne til de fleste lande, så du ikke går forgæves til borgerservice eller ambassaden.
Ønsker man også billedet digital koster det ekstra 50,- .

Du får et link (og en kode) hvorfra du kan downloade billedet i 6 mdr.

id photo card 600x389
Fremkaldelse af engangskamera

Fremkaldelse af engangskamera

Hos Mimosa Foto fremkalder vi også dine engangskameraer. Du kan altid kigge ind i butikken og få en snak om dine muligheder både til print (billeder) og CD (digitalt).

Tips til sort hvid konvertering
Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.