Analoge Film

Husk at vi har mange forskellige film på lager

Fujifilm-Center

Kom og se.
Rør/test de mange Fujifilm produkter

Kære Kunder

 

Smugkig i vores kommende webshop, som vi håber kommer op og køre slut 2024.

Finder du en vare interessant, så kontakt os for at få oplyst lagersituationen.

Produkterne sælges indtil videre kun i butikken, da vi mangler et nyt økonomi-system.

Vi tager forbehold for evt. begynderfejl. ;-)

 

Vi glæder os til at se jer i butikken.

 

Mimosa-teamet.

FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm

Varenr.: 4547410452297
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
FUJIFILM GFX 50S II kit m/ 35-70mm
Pris: 36.999,00
KUN I BUTIK
BESKRIVELSE
TEKNISK SPECIFIKATION

FUJIFILM GFX 50S II, et let og kompakt mellemformat-kamera i størrelse med de fleste Full Frame kameraer, men med en 70% større billedsensor på 51,4 megapixel og en effektiv billedstabilisering med op til hele 6.5 stop kompensation. Kameraet lanceres sammen med det nye kompakte og lette standard zoomobjektiv GF35-70mm F4.5-5.6 WR, et objektiv designet med fokus på kompakthed og portabilitet uden at gå på kompromis med performance. At tage skridtet fra småbilledkameraerne til mellemformat har aldrig været mere fristende og lettere.

51.4 megapixel, X-Processor 4 og imponerende billedstabilisering

Det nye GFX50S II har en 51.4 megapixel CMOS-sensor med målene 43.8 x 32.9mm, hvilket er cirka 70% større end en Full Frame sensor. Ved samme opløsning bliver hver enkelt pixel i sen sammenligning større, hvilket resulterer i en formidable ISO-følsomhed. Med så stor en ISO-følsomhed, kommer der en imponerende tonalitet fra skyggerne til højlyset.
Ved at optimere størrelsen og formen på mikro-linserne der samler lyset ind mod sensoren, separeres lyset til hver en pixel, på denne måde hindres utilsigtet lys i at blive blandet foran sensoren. Sammen med den kraftfulde X-Processor 4 og opløsningsevnen i vores topkvalitets GF-Objektiver, skabes der billeder med høj detaljerigdom og med en tredimensionel karakter, hvilket netop kendetegner egenskaberne af en sensor i denne størrelse.

For at garantere den høje billedkvalitet ved f.eks. håndholdt fotografering eller bevægelsesuskarphed ved svagt lys, har FUJIFILM udviklet en ny fem-akset billedstabilisering (IBIS) til netop GFX50S II. Billedstabiliseringen i GFX50S II er den mest effektive stabilisering nogensinde lavet til GFX-systemet, med stabiliseringen kan den kompensere med op til hele 6,5 stop længere lukkertid. Kameraets autofokus-performance kan også drage nytte af den nye stabilisator, ved at kontrollere sensorens bevægelser forbedres både AF-hastigheden og AF-præcisionen. Med kraften fra X-Processor 4 stiger opdateringsfrekvensen på autofokusen og sammen med en nyudviklet fokusalgoritme forbedrer det kameraets evne til at registrere, samt følge ansigter, øjne og motiver i bevægelse under lysforhold helt ned til -3,5EV.

86 års erfaring og udvikling af fotografisk film, har gjort FUJIFILM til en af de mest anerkendte farvegengivelses, og har været grundlaget for nogle af verdens mest ikoniske fotografier og film. Det nye GFX50S II indeholder hele 19 forskellige filmsimuleringer og gør det superenkelt, at få fantastiske farver direkte ud af kameraet, det kunne f.eks. være den nye filmsimulering Nostalgic Neg. Filmsimuleringen tager os tilbage i tiden hvor trenden ”American New Color Photography” voksede frem i 1970´erne. Simuleringen giver en unik tonalitet med varme i højlysene, øget mæthed i skyggerne der tilsammen giver et blødere udtryk samtidigt med at detaljerne bevares.

Kompakt og let kamerahus med en ny normalzoom

GFX50S II har en kompakt formfaktor med en vægt på kun 900g og er som alle tidligere modeller i systemet vejrforseglet med et robust hus i magnesium. Grebet er udformet så det ligger komfortabelt i hånden, selv ved brug af større zoomobjektiver. Kameraet har som sin ”dobbeltgænger” GFX100S, fået et nyt betjeningshjul (PASM-hjul), det giver et hurtig og sikker betjening af de forskellige foto-programmer. PASM hjulet har yderligere seks styks programmerbare pladser på hjulet (C1-C6), så du har de mest hyppige brugte indstillinger af kameraet, nemt tilgængelig. Foran betjeningshjulet sidder en switch til lynhurtig skift mellem at skyde enten stillbilleder eller video.
Kameraets joystick er blevet større og har fået et bedre grebsform ned sin forgænger GFX 50S. Det nye greb gør det let at flytte sit fokuspunkt, hvilket gør det sikkert, hurtigt og meget præcist. GFX 50S II har på bagsiden en 3.2-tommer stor LCD-touch skærm og en 1,8-tommer topdisplayskærm, der kan tilpasses til at vise vigtige EXIF-indstillinger som – lukkertid, blændetal, ISO-følsomheden, og eksponeringskompensation og mere til. LCD-skærmen bagpå har en opløsning på 2,36 millioner punkter, og den kan vinkles i tre retninger (90° opad, 45° nedad og 60° mod højre).

GFX50S II er udstyret med to hurtige SD-kort læsere/skrivere der understøtter UHS-II og muligheden for at oplade kameraet via USB-C. Via USB-C stikket er det også muligt at fotografere direkte til PC/Mac via "Tether Shooting Plug-in PRO til Adobe® Photoshop®" og ’’Capture One Pro FUJIFILM’’

200 megapixel Pixel Shift Multi-Shot

Med funktionen Pixel Shift Multi-shot kan GFX50S II genere billeder i 200 megapixel med en imponerende farvegengivelse, tonalitet og detaljegengivelse. Pixel Shift Multi-shot kan brugs ved f.eks. arkivering, dokumentation, fine art eller ved tripod/Stativ-fotografering af motiver hvor ekstrem høj opløsning er påkrævet. Ved hjælp af kameraet indbyggede stabiliseringsenhed flyttes kameraets billedsensor 0,5 pixels ad gangen, for at stepvis kunne skyde 16 stk. RAW-billeder og kombinere dem bagefter til et Digital Negative (DNG) billede i softwaren ”Pixel Shift Combiner” (Kan downloades gratis fra FUJIFILM). Pixel Shift Multi-shot funktionen fanger RGB-pixelinformationerne i de røde, grønne og blå pixels helt præcist og hver for sig, hvilket giver den absolut højest mulige farvereproduktion/ farvegengivelse til mindste detalje

Kamera Producent: FUJIFILM
Megapixel (Effektive): 51.4 MP
Sensorstørrelse: Medium format 43.8x32.9 Bayer array with primary color filter
Søger: Ja
Skærm: 3.2 Tommer - Tilt - Touch
Billedstabilisering: Ja
Kamera Autofokus: Ja
Autofokus EV: Ved billeder -5.0EV~+5.0EV 1/3EV step. Ved video -2.0EV~+2.0EV 1/3EV step
Kamera ISO: Auto 100-12800 - Kan øges til 50 - 102400
Lukkertid: 60min.-1/16.000 Sek.
Maks Skud pr. sek: 35
Billedfilformat: RAW - TIFF - DCF - JPEG
Videofilformat: MPEG-4 - H264
Batteri: FUJIFILM NP-W235
Indbygget Flash: Nej
Flashsko: Ja
Kamera Tilslutningsmuligheder: USB Type-C 3.2 - HDMI(Mikro) - Wifi - Bluetooth - Mikrofon 3.5mm stereo mini connector - Hovedtelefon 3.5mm stereo mini connector - Remote release 2.5mm
Kamera Vægt: 900 Gram
Kamera Mål: H:10.5 cm B:15 cm D:8.8 cm
Lagringsmedie: 1xSD / UHS-II
Kundesupport: 86 12 04 11

TILMED DIG VORES NYHEDSBREV 

Nyheder, tilbud, konkurrencer m.m.